Luis Enrique necessita un reforç més per a la davantera del PSG. S'ha quedat sense Messi i Neymar i encara veu perillar el futur de Kylian Mbappé, per la qual cosa les arribades de Dembélé i de Gonçalo Ramos no són suficients. Fa dies que el PSG negocia amb l'Eintracht la incorporació de Kolo Muani, pel qual ja ha arribat a oferir 60 milions d'euros, que ha estat rebutjat, però el nom que Luis Enrique prefereix és el de Nico Williams, un dels extrems amb un futur més prometedor del futbol europeu.

L'entrenador asturià vol dues bandes amb desbordament, per la qual cosa unir en un mateix equip Nico Williams amb Dembélé seria un autèntic luxe, sobretot si s'acaba quedant sense Mbappé. El PSG ja s'ha posat en contacte amb l'entorn del jugador, que acaba de rebutjar una oferta de l'Aston Villa, per veure si l'operació és o no factible.

Jordi Alba Nico Williams Athletic Barca EFE
Nico Williams, en un partit de la temporada passada / Foto: EFE

Luis Enrique vol Nico Williams al PSG

Un dels problemes de l'operació és que l'Athletic Club no té la més mínima intenció d'asseure's a negociar. El club de San Mamés no té problemes econòmics i no té un gran mercat al qual acudir, ja que segueix ferm en la seva política de fitxar només jugadors nascuts a Euskadi. L'única forma de què surti Nico Williams, doncs, és mitjançant la clàusula de rescissió, que en aquests moments ascendeix fins als 135 milions d'euros. La xifra és elevada, encara que a París no es descarta aplicar-la si l'Eintracht continua negant-se a traspassar Muani.

I és que posats a elegir, Luis Enrique prefereix a Nico Williams, sobretot si el preu del traspàs de Muani acaba sent, com sembla, proper al del petit dels Williams. Amb el vistiplau del PSG, el següent pas és convèncer el jugador, que té molt clar que no se n'anirà de l'Athletic Club només per diners.

Unai Emery entrenant Aston Villa / Foto: EFE - Tim Keeton
Unai Emery, entrenador de l'Aston Villa / Foto: EFE - Tim Keeton

Nico Williams va rebutjar una gran oferta de l'Aston Villa

És sabut que aquest estiu l'Aston Villa ha fet tot el possible per fitxar Nico Williams. Unai Emery, entrenador de l'equip de Birmingham, considerava el seu fitxatge com a primordial, fins al punt de reunir-se amb el jugador i amb el seu representant a Ondarribia. Emery li va explicar el projecte, a la qual cosa es va afegir una oferta econòmicament molt important, però Nico Williams no la va acceptar, en entendre que el millor era seguir a l'Athletic Club, en espera d'una trucada més interessant.

En aquest aspecte, el PSG és un club superior a l'Aston Villa, amb més capacitat per lluitar per títols importants, especialment l'anhelada Champions League. Falta per veure si Nico Williams accepta el repte de Luis Enrique, un vestidor en el qual coincidiria amb altres espanyols, com Marco Asensio o Fabián Ruiz. L'Athletic Club, mentrestant, està tranquil, ja que veu improbable que cap club no vagi a pagar 135 milions d'euros per una de les seves estrelles, encara que tal com és el mercat últimament res no sembla impossible.