Moltes sorpreses en el món del futbol i encara més en el món de les seleccions. I Espanya, liderada per Luis de la Fuente, és la que més novetats vol aportar. Els canvis ja van arribar en la passada convocatòria internacional i segurament s'aniran sumant en els propers mesos. I ara es confirma un fitxatge inesperat per a la Roja i que té molt futur.

Enzo Alves, la gran perla del Reial Madrid que triomfa amb la selecció espanyola

El jugador que ha sorprès tothom en tots els sentits és Enzo Alves, fill de l'exfutbolista del Reial Madrid Marcelo Vieira. És un davanter de només 13 anys i que juga a les categories inferiors del club blanc. I destaca per ser un davanter golejador. Podria jugar amb el Brasil, però ha escollit defensar els colors d'Espanya.

Enzo Alves va ser convocat amb la selecció espanyola sub-15 per jugar la Pinatar Cup 2023, que precisament va guanyar Espanya. I Enzo Alves va jugar 26 minuts a la final contra Anglaterra. No va poder fer gran cosa, però el més destacat de tot és que Enzo Alves, jugador infantil de segon any, va formar part d'un equip amb jugadors en edat cadet i que eren més grans que ell.

El fill de Marcelo segueix cremant etapes a gran velocitat i apunta a ser un futbolista referència en els propers anys. I segur que arribarà al primer equip del Reial Madrid si segueix creixent d'aquesta manera. A més, tal com informa l'As, el fitxatge d'Enzo Alves per Espanya estaria pràcticament garantit perquè el cos tècnic de la sub-15 està molt content del paper que ha tingut en aquest torneig.

Un futbolista amb molt futur i que el Reial Madrid se n'alegra de tenir a les seves files. Que el seu pare fos futbolista del club blanc ha ajudat que ara sigui una de les estrelles de La Fábrica. I segur que en els propers anys l'anirem veient i escoltant cada vegada més.

Marcelo juga al Fluminense

Pel que fa al seu pare, als 34 anys ja ha deixat de ser aquell gran lateral esquerre que era. Marcelo Vieira va marxar del Reial Madrid al final de la temporada passada i la seva aventura a l'Olympiakos grec no va ser com s'esperava. El passat mes de febrer va abandonar Grècia per tornar al club que el va veure créixer.

Marcelo ara és futbolista del Fluminense, però segur que quan decideixi penjar les botes tornarà a la capital espanyola i d'alguna manera o una altra estarà directament relacionat amb el Reial Madrid. I que el seu fill sigui una de les perles de La Fábrica també ajudarà a que Marcelo arribi a un acord amb el club blanc.