Lucas Vázquez pot considerar-se com una de les notícies agradables que han deixat les últimes setmanes. Ha aprofitat la lesió de Dani Carvajal per disputar diversos partits com a titular, i ha demostrat que encara està capacitat per ajudar el Reial Madrid, i poder posar-li les coses difícils a Carlo Ancelotti. Ha realitzat actuacions molt destacades, tant a nivell defensiu com en l'aspecte ofensiu, repartint assistències i marcant un gol decisiu contra l'Alabès en l'últim minut.

Lucas Vázquez

Florentino Pérez està molt satisfet amb el '17', que sempre ha tingut un comportament exemplar per a la resta dels seus companys. I això ha fet que es discuteixi sobre una possible renovació, considerant que finalitza contracte el mes de juny. Però la notícia que ara ha guanyat força és la d'un canvi d'aires aquest gener, després que un club molt important a Europa s'hagi posicionat per acollir a l'ex del RCD Espanyol.

Perquè la Juventus de Torí desitja reforçar el costat dretà, i per a això ha pensat en l'internacional espanyol, que a més d'acumular una gran experiència en l'elit, pot jugar en diverses posicions i tindria un cost ínfim. Massimiliano Allegri espera convèncer el gallec prometent-li que serà titular habitual en els seus sistemes, i garantint-li una continuïtat que amb 'Carletto' no ha tingut mai. I menys ara que ja estan recuperant-se gairebé tots els lesionats.

Allegri Juventus entrenador seriós / Foto: Europa Press
Massimiliano Allegri/ Foto: Europa Press

Amb la tornada de Carvajal, Vázquez passarà a tenir molt complicat disposar dels minuts que li agradaria, un motiu pel qual podria decantar-se per sortir de La Liga EA Sports, i provar sort a l'estranger per primera vegada. A més, en el Santiago Bernabéu encara no li han traslladat cap proposta formal perquè renovi, i a l'estiu es quedaria sense feina. De fet, continuen assegurant que el pla del president és portar un altre especialista per a la banda dreta.

Florentino Pérez creu que és necessari trobar a un '2', i el sacrificat per deixar el seu espai al vestidor seria Lucas, que acumula un total de nou cursos consecutius al primer equip del Madrid, després de formar-se a la pedrera.

Vázquez té encara 29 dies per prendre una decisió

Vázquez serà qui pugui prendre la decisió sobre el seu futur, i disposa de 29 dies per traslladar si desitja quedar-se al Madrid fins que finalitzi la campanya, o marxar a l'Allianz Stadium abans.

Allegri el vol, i Florentino Pérez permetria la seva fuga com a mostra d'agraïment, però a canvi d'uns vuit milions d'euros.