El Liverpool va anunciar una nova incorporació de cara a la pròxima temporada, la tercera, després de Darwin Núñez i de Calvin Ramsay. En aquest cas, el crack que ha estat presentat és Fabio Carvalho, la contractació del qual es donava per tancada des de fa temps. Era una petició de Jürgen Klopp, que havia quedat enamorat del ja exjugador del Fulham quan li va veure el curs anterior. I en aquest, en la Championship, ha continuat sorprenent, ajudant que els londinencs tornin a la Premier League.

Només té 19 anys, però la seva inexperiència no li va impedir de brillar en una competició tan exigent com la segona divisió anglesa. Va anotar 10 gols, a més de repartir vuit assistències, i les seves actuacions van provocar que grans clubs s'interessessin en ell. Manchester United, Arsenal, Chelsea o Borussia Dortmund també volien el talentós mitjapunta, que s'ha acabat decantant per la proposta que li presentaven els 'reds'.

Fabio Carvalho Fulham EuropaPress
Fabio Carvalho/ EuropaPress

En Anfield espera seguir amb la seva evolució, i ser una altra de les joies polides per l'entrenador alemany, que té una gran experiència en treure el màxim potencial dels seus cracks. No només els millors equips es barallaven per ex del Benfica, també la federació anglesa, a la qual va representar en categoria sub 15, sub 16, sub 17 i sub 18, i la federació portuguesa, el seu país de naixement, que ha acabat convencent-lo. I ja ha fet el seu debut amb la sub 21.

Carvalho, que ha costat menys de sis milions d'euros al Liverpool, va descartar la resta d'interessats per anar-se'n amb Klopp. No obstant això, hi va haver un conjunt que es va atrevir a descartar el seu fitxatge, després d'haver estat ofert. No és cap altre que el Reial Madrid, que ni tan sols es va asseure a estudiar la possibilitat d'aconseguir els seus serveis, en considerar que no era per a necessari. I és que les seves condicions no encaixen en l'estil de joc de Carlo Ancelotti.

A més, van quedar al·lucinats després de conèixer les seves demandes econòmiques, i el fet que exigís tenir un paper important tot just aterrar.

Florentino Pérez només li oferia fitxa del filial

Per si això no fos suficient, Florentino Pérez només li prometia fitxa del filial, ja que la idea era que s'adaptés a Espanya jugant a Primera RFEF, i ajudant al Castilla de Raúl González. Una idea que Carvalho no va acceptar, i posava com a condició indispensable per arribar al Santiago Bernabéu ser un habitual en les convocatòries del primer equip.

Florentino Perez EuropaPress
Florentino Perez/ EuropaPress

Veient que això no anava a succeir, i que el Madrid no anava a millorar la seva oferta, va acabar donant el 'sí vull' el Liverpool.

Klopp tindrà una nova perla a les seves mans.