Un dels mals de cap del Reial Madrid en aquests últims dies està sent la renovació de Toni Kroos. De moment, està completament paralitzada, i això ha provocat que hi hagi nervis i tensió sobre això. Florentino Pérez no esperava que el '8' rebutgés la proposta d'ampliació que li han presentat, i ara mateix el seu futur és una incògnita. Perquè desconeixen quines són les seves intencions, i si té pensat marxar.

La realitat és que el germànic simplement s'ha negat a estendre el seu vincle, que caduca en 12 mesos, però no ha donat explicacions ni ha argumentat les seves raons per fer-ho. Per tant, no saben si espera rebre una oferta més elevada, si vol quedar-se per marxar gratis el pròxim estiu, o si té intenció de fer les maletes abans que iniciï la nova campanya. Carlo Ancelotti haurà de parlar amb ell en privat.

Toni Kroos Reial Madrid Europa Press
Toni Kroos/ Europa Press

Encara que les informacions que arriben des d'Anglaterra assenyalen que els plans de l'ex del Bayern de Munic i del Bayer Leverkusen passen per iniciar una nova aventura en un altre lloc, abans que sigui massa tard. Ja té 32 anys, i ha advertit que no té intenció d'allargar la seva carrera molt més, de manera que està davant d'una de les últimes oportunitats de la seva vida. Si no ho fa ara, pot ser que el pròxim curs ja no pugui fer-ho.

En el Santiago Bernabéu confiaven que Kroos complís la seva promesa, que era retirar-se vestint de blanc, tanmateix, pot haver canviat d'opinió. Sobretot, veient com ha perdut aquesta condició d'intocable, i fins i tot pot deixar de ser titular el pròxim curs, després de la contractació d'Aurelien Tchouameni. El mateix centrecampista ha descartat una tornada a la Bundesliga, en canvi, sí que s'ha mostrat molt seduït per la idea de jugar algun dia en la Premier League.

I aquell dia pot estar molt a prop d'arribar, ja que té propostes per fer-ho. Per exemple, es parlava molt seriosament del Manchester City de Pep Guardiola, que no s'oblida d'ell, i que ja va tractar d'emportar-se'l en diverses ocasions en el passat.

El Liverpool, el nou convidat a la subhasta per Kroos

Però s'ha afegit un nou convidat a la subhasta per Kroos. En aquest cas, es tracta del Liverpool, que busca millorar el seu medul·lar, i ha pensat en el campió del Mundial del Brasil. Un argument de pes que estan utilitzant per convèncer-lo és la presència de Jürgen Klopp, el seu compatriota.

El sedueix prometent-li un projecte ambiciós i un paper crucial. I la possibilitat de treballar junts, una cosa que sempre han volgut fer.

Serà suficient perquè l'alemany traeixi el Madrid?