La delicada situació de Rodrygo Goes en el Reial Madrid ha generat molta controvèrsia, i ha provocat que el seu futur sigui un tema de discussió. Començava la temporada amb molta il·lusió, ja que estava programat per ser titular indiscutible, i havia de consolidar-se com una de les estrelles de l'equip, cobrint la marxa de Karim Benzema a l'Aràbia Saudita. Però de moment, ha resultat ser un fracàs estrepitós en tots els sentits.

Ha deixat molt males sensacions, i ha estat incapaç de demostrar el seu millor nivell, com reflecteixen les pobres estadístiques que ha aconseguit. Això ha fet que en el Santiago Bernabéu comencin a dubtar sobre si té prou habilitats per ser un fix en les alineacions, i per tant el seu lloc corre seriós perill. Ara per ara, Carlo Ancelotti continua apostant per l'internacional brasiler abans que per Joselu Mato, però no és descartable que això canviï.

Rodrygo Goes Reial Madrid celebració gol dit Athletic Club / Foto: EFE
Rodrygo Goes/ Foto: EFE

En especial, a partir de la pròxima campanya, moment en el qual s'espera que aterrin Kylian Mbappé i Endrick, i no és descartable que se sumi algun reforç més per a la parcel·la ofensiva, com Takefusa Kubo, Assane Diao o Nico Williams, que han estat col·locats a l'agenda de Florentino Pérez. I això podria portar el davanter de 22 anys a plantejar-se el seu futur a la capital d'Espanya, i a estudiar amb deteniment la idea de canviar d'aires.

Si finalment Rodrygo opta per marxar de La Liga EA Sports, no li faltaran les ofertes, i continua sent un crac molt sol·licitat entre els grans d'Europa. De fet, ja s'han atrevit a vincular-lo amb el Liverpool i amb el Bayern de Munic, que no li treuen l'ull de sobre a l'ex del Santos, i podrien meditar la possibilitat de presentar una oferta formal per treure'l del Madrid. Així que caldrà estar molt atents a aquest assumpte.

Goes era una peça intocable fins fa poc temps, però la decepció que existeix ara mateix amb la seva figura podria implicar el seu comiat.

Florentino Pérez no regalarà Rodrygo

No obstant això, això no vol dir que el Madrid estigui disposat a regalar Rodrygo, en absolut. Si Florentino Pérez accedeix a obrir-li les portes, serà a canvi d'una quantitat considerablement elevada, que fàcilment superi els 90 milions d'euros.

Així que els admiradors de Goes estan advertits: caldrà fer un esforç econòmic per emportar-se'l.