La gran temporada que ha completat el Betis de Manuel Pellegrini ha provocat que alguns dels seus jugadors destacats estiguin en l'òrbita dels gegants d'Europa. I un dels que més expectació ha generat és Luiz Henrique, que amb només 22 anys ha firmat una temporada de debut a Europa espectacular, fins al punt que clubs com el Reial Madrid, el Barça, el PSG i la Juventus ja s'hagin interessat en ell. I ara ha entrat en joc el Liverpool, que per ordre de Jürgen Klopp ha intensificat els contactes per tancar el fitxatge del brasiler l'abans possible.

El Betis, que fa només un any va pagar 8 milions d'euros per l'extrem dret, vol mantenir Luiz Henrique una temporada més, encara que no dubtarà a donar-li sortida si arriba una oferta molt alta. A Anglaterra asseguren que el Liverpool estaria disposat a pagar 30 milions d'euros per l'extrem, una xifra que convenceria el Betis.

Luiz Henrique celebració gol Betis / Foto: EFE
Luiz Henrique, celebrant un gol amb el Betis / Foto: EFE

Ha nascut una estrella

"El meu començament a Espanya ha estat impressionant. Vaig pensar que seria molt difícil adaptar-me. Tothom em va donar suport, jugadors i cos tècnic. Vaig aconseguir adaptar-me molt ràpid als partits i a la manera de jugar. Tots estaven sorpresos. Fins i tot jo em vaig sorprendre, perquè va ser un any molt bo per a mi", ha afirmat Luiz Henrique en una entrevista a Globo. Al Brasil, de fet, ja es comenta que Luiz Enrique podria ser una de les noves estrelles de la selecció canarinha.

Qüestionant pels millors partits amb la samarreta del Betis, el brasiler va destacar l'encontre contra el Barça de la Supercopa i el de la Roma de l'Europa League. "Contra el Barça vaig jugar molt bé, em sentia amb molta confiança en aquest partit. Com era contra el Barça vaig pensar que volia fer-ho el millor possible. Vaig poder donar dues assistències. No guanyem, però tot l'equip va jugar molt bé", recorda Luiz Henrique. "També va estar el partit a casa de la Roma, on vaig marcar. Crec que la meva temporada va ser increïble per al Betis, però sé que en puc donar més".

El gran encert del Betis

Nascut a Rio de Janeiro fa 22 anys, Luiz Henrique no va tardar a cridar l'atenció del Fluminense, que el va incorporar per a les seves categories inferiors quan l'extrem tenia 11 anys. Amb el Flu, Luiz Henrique no va deixar de créixer com a futbolista, encara que el seu nom va passar desapercebut per als grans clubs. Va aconseguir debutar amb només 18 anys i acumular 120 partits amb el primer equip, fins que el Betis no ho va dubtar i va posar 8 milions d'euros per aconseguir els seus serveis, per consell de Pellegrini.

I l'encert ha estat total, ja que Luiz Henrique no ha tardat a convertir-se en una de les estrelles del Betis, un jugador amb un futur esplèndid al davant. El conjunt andalús, que l'estiu passat va tenir problemes per tancar la plantilla pel Fair Play financer, té un diamant en brut. La idea és que es quedi, encara que no dubtarà a traspassar-lo si el Liverpool, o el club que sigui, posa a sobre de la taula 30 milions d'euros.