El Liverpool també està involucrat en la subhasta per Kylian Mbappé, i està fent tot el possible per posar les coses complicades al Reial Madrid. Encara que tenen un hàndicap important, com és el fet que no puguin participar en la pròxima edició de la Champions League, i s'hagin de conformar amb l'Europa League, Jürgen Klopp creu en les seves opcions, i està disposat a intentar convèncer a l'encara jugador del Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappé incrèdul durant un partit del PSG / Foto: Europa Press
Kylian Mbappé/ Foto: Europa Press

Per a això, els anglesos s'han presentat amb una proposta de 200 milions d'euros, just la quantitat que reclama Nasser Al-Khelaïfi per obrir-li les portes. I s'espera que la proposta sigui acceptada de forma instantània pel combinat dirigit per Luis Enrique, que ha assumit que no podrà comptar a les seves files amb el davanter francès. Continua negant-se a firmar un nou contracte, i per tant no tenen cap altre remei que traspassar-lo aquest estiu.

Altrament, acabarà sortint a cost zero en 12 mesos, que és exactament el que desitgen evitar. I també busquen impedir que aterri en el Santiago Bernabéu, a causa de les males relacions que existeixen amb Florentino Pérez. Però la missió més complicada per als 'reds' serà convèncer a l'ex de l'AS Mònaco perquè s'oblidi de la possibilitat de vestir de blanc, i acabi aterrant en la Premier League, ja que sembla tenir decidit que el seu futur passa per Espanya.

La idea que tenen al cap és oferir-li a Mbappé un salari desorbitat, percebent la mateixa fitxa que té actualment en el PSG, i garantint-li que serà l'estrella del projecte. En Anfield seria la referència ofensiva, i no compartiria el protagonisme amb ningú, veient que Mohamed Salah ja no està al seu millor nivell, i a més té una edat avançada. Al Madrid, en canvi, seria eclipsat per la figura de Vinicius Junior.

A més, Klopp també li assegura jugar com a extrem esquerrà, on es troba més còmode. Per la seva part, Carlo Ancelotti té previst utilitzar a l'astre de 24 anys com a davanter centre, heretant el rol de Karim Benzema.

Florentino Pérez haurà d'igualar l'oferta del Liverpool

Això deixa Florentino Pérez davant de l'obligació d'igualar l'oferta del Liverpool, i arribar fins als 200 'quilos', si desitja aconseguir els serveis de Mbappé al present mercat estiuenc. El PSG espera resoldre aquest assumpte com més aviat millor, i que no es demorin més les coses.

Però el Madrid no té pressa...