En cas que Víctor Font guanyés les eleccions, Juli López seria el Director d'Esports del Barça. Juli, germà de Gerard López, va ser entrevistat al Què t'hi Jugues! dimarts passat per tal de parlar sobre el projecte de Sí al futur, sobre la delicada situació econòmica del club i també sobre noms propis com el d'Eric Garcia, Messi, Koeman, Xavi o Carles Puyol. Pel que fa a aquest últim, López ha afirmat que es tracta "d'un actiu del Barça". "Nosaltres pensem que ha d'estar al Barça, com tanta altra gent ha de contribuir amb el seu talent a la institució", va afirmar.

La notícia que ha marcat el dia d'avui ha estat la publicació del contracte de Leo Messi amb el Barça que ha destapat El Mundo, però una notícia ha passat desapercebuda pels candidats a les eleccions a la presidència del Barça. Però és molt probable que ningú de la candidatura blaugrana s'esperés el que ha succeït a les xarxes. La notícia és que Carles Puyol ha fet un 'm'agrada' clarament revelador al Twitter.

La piulada es tracta d'una crítica a una entrevista que Víctor Font va fer a l'Esportiu i en la qual fa referència i destaca figures del passat, present i futur com són Cruyff, Guardiola i Xavi. Concretament, la crítica fa referència al menyspreu del candidat blaugrana a altres exentrenadors com Van Gaal, Rijkaard, Tito Vilanova o Luis Enrique.

Un dels noms que no s'ha decantat per cap candidatura

Si alguna cosa marca les curses presidencials a Can Barça són els noms propis com són els casos de Messi, Koeman, Xavi, Eric García o Carles Puyol. Aquest darrer ha estat un nom clarament vinculat a dues candidatures com són la de Joan Laporta i Víctor Font per tal de dur a terme les funcions de director esportiu.

Així doncs, aquest fet deixa clar que l'excapità del Barça no està gens d'acord amb l'afirmació de Víctor Font. Una piulada clara i contundent que Puyol ha alimentat amb un 'like' revelador.

like puyol font twitter

El 'like' de Puyol a la piulada / Twitter

Víctor Font, al costat de Messi

De moment, Font ha estat l'únic dels tres candidats en manifestar-se pel que fa al tema Messi. Concretament, el líder de Sí al futur s'ha expressat a les xarxes, assegurant que "Leo Messi s’ha guanyat fins l’últim euro que li ha pagat el Barça". Font es referma en la idea que l'argentí no ha arruïnat el club, tal com afirma El Mundo en la seva portada.

Veurem com avança tot plegat i si els altres candidats es manifesten. De moment, un episodi més que apareix en el moment menys indicat: amb les eleccions ajornades i amb un Messi que encara ha de decidir el seu futur.

 

Imatge principal: Carles Puyol amb la nova samarreta del Barça / FCB