Robert Lewandowski creua els dits perquè la tornada de Leo Messi al Barça no s'acabi produint. Ha estat seguint molt atentament les últimes novetats que han arribat sobre aquest cas, i espera que Joan Laporta i Mateu Alemany no siguin capaços de convèncer a l'encara jugador del Paris Saint-Germain, que aquest cap de setmana disputarà el seu últim partit en la Ligue1. Perquè el seu propi entrenador, Christophe Galtier, ha confirmat que no seguirà.

Ja era un secret a veus, però finalment el tècnic gal ha anunciat que no renovarà el contracte que té, i per tant se n'anirà amb la carta de llibertat el mes de juny. Ni Nasser Al-Khelaïfi ha pogut fer canviar d'opinió a l'astre argentí, per molts diners que li oferís, i ara només falta per conèixer on es trobarà la seva destinació, veient que una retirada encara no és un tema que preocupi el campió del Mundial de Qatar.

Han insistit a col·locar-lo de volta en el Camp Nou, malgrat que va marxar per la porta del darrere, enfrontat amb el president. Tanmateix, totes les parts estan disposats a perdonar l'ocorregut el 2021, per poder reunir els seus camins de nou, si bé és una operació molt complexa, per culpa dels problemes financers que fuetegen l'entitat dirigida per Xavi Hernández. Encara i així, estan fent tot el possible per poder solucionar aquests contratemps.

Tanmateix, l'Al-Hilal està posant les coses molt complicades. Perquè s'han obsessionat amb la contractació de Messi, i li ofereixen ser l'esportista més ben pagat de tots els temps, amb una fitxa anual de 300 milions d'euros, cinc vegades més del salari que percep actualment en el Parc dels Prínceps. Així mateix, l'Inter de Miami de David Beckham també pressiona al set vegades guanyador de la Pilota d'Or perquè marxi a la Major League Soccer.

Li posen un xec en blanc sobre la taula, i li ofereixen la possibilitat de retrobar-se amb Gerardo 'el Tata' Martino, amb qui va coincidir en el Barça. De fet, ja s'hauria reunit amb ell.

Lewandowski no vol compartir vestidor amb Messi

Lewandowski resa perquè Messi accepti alguna d'aquestes dues propostes, i s'oblidi del Barça. No vol compartir vestidor amb ell, a causa que està convençut que no seran compatibles sobre el terreny de joc, i li robaria el protagonisme, deixant de ser la referència ofensiva i l'estrella de l'equip.

Fins que tot quedi resolt, el futur de Leo serà un tema recurrent de debat.