Personalitats de tot el món de l'esport s'han desfet en elogis cap a Leo Messi, felicitant-lo per la consecució de la seva sisena Pilota d'Or. Noms com Josep Maria Bartomeu, Gary Lineker, el Barça i la selecció argentina han aprofitat l'entrega del premi per mostrar la seva admiració cap a l'astre argentí. És impossible no rendir-se davant la genialitat amb què ens delecta cada cop que trepitja un terreny de joc i té la pilota entre en els peus.

Com si es tractés de crítics d'art, un munt de grans noms, molts d'ells vinculats al món de l'esport, han volgut felicitar Messi per la gran obra d'art que és el seu futbol i que ha estat premiada, altre cop, a París. Sisena Pilota d'Or i esperant-ne més.

Si segueix a aquest nivell, continuarà sent el màxim candidat a guanyar el mateix trofeu l'any vinent, i l'altre i l'altre. Ell decidirà el moment que ja no vulgui seguir acumulant títols.

El crac argentí ha tornat amb l'expedició blaugrana a Barcelona per seguir preparant-se pel pròxim partit de Lliga que els d'Ernesto Valverde jugaran aquest dissabte a les 21.00h al Camp Nou davant del Mallorca.

Ronaldinho Pilota Or FC Barcelona
Pilota d'Or 2019 Com queda el palmarès de la Pilota d'Or? Bernat Aguilar