El Paris Saint-Germain va decebre després de perdre a la Champions League contra el Manchester City de Pep Guardiola i en confirmar-se que acabarà com a segon del grup a la màxima competició europea. Una situació que des de París no acaben de pair, perquè tenen un equip ple d'estrelles, i un dels grans assenyalats és Leo Messi.

Leo Messi no és el líder del PSG

Passen els dies i la influència de l'argentí segueix sent de mínims. Algun gol, alguna assistència i alguna jugada destacada, però poc més. Tot i que ell s'encarrega d'afirmar que està molt bé al PSG i que la il·lusió és màxima, el que es desprèn no és el mateix.

Messi PSG EFE

Leo Messi aplaudint durant un partit del PSG / EFE

El posat seriós de l'argentí quan juga és la mostra més evident del seu descontentament. I la realitat és que no acaba d'encaixar les constants crítiques que rep des dels mitjans francesos i que la gran aposta sigui Kylian Mbappé. A més, el futbol que practica del conjunt francès no està adaptat per al joc de l'argentí. No és el líder que era al Barça.

I tant l'entrenador Mauricio Pochettino con el president Nasser Al-Khelaïfi saben que Messi no està còmode. El gran problema és que no poden explicar la veritat perquè provocaria una guerra de difícil solució.

Mauricio Pochettino Leonardo Nasser Al Khelaifi PSG Europa Press

Mauricio Pochettino saludant Nasser Al-Khelaïfi / EuropaPress

Leo Messi no està còmode al PSG

Però un altre dels problemes és la família. Segons va explicar el periodista Xavi Torres a TV3, la seva dona Antonela Roccuzzo no està bé a la capital francesa i cada vegada són més habituals els seus viatges a Barcelona. I, a més, també s'afegeix un problema extra dins del vestidor. La relació de Messi amb Neymar ja no és la que era en la seva etapa al Barça. "Ja no hi ha la mateixa química", conclou el periodista.

I aquests fets preocupen el PSG, que ja comença a pensar en un futur sense l'argentí. És tan evident la crisi que, fins i tot, des del club francès s'han arribat a plantejar la renovació de Kylian Mbappé i, indirectament, començar a obrir-li la porta tant a Messi com a Neymar.

Messi Neymar PSG Brujas Europa Press

Leo Messi i Neymar Jr parlant / EuropaPress

Això sí, el gran èxit del fitxatge de Messi ha estat a nivell comercial, mediàtic i de màrqueting. Però també creuen que ha estat una errada a nivell esportiu, perquè no s'espera que torni a assolir el seu màxim nivell al PSG. I això provoca molts dubtes en l'entorn de Messi, tant des del club com des del propi futbolista.

 

Imatge principal: Leo Messi amb la mà a la boca durant un partit del PSG / EFE