El faraònic projecte del París Saint-Germain fa aigües. I l'última demostració va ser la derrota d'aquest dimecres contra el Manchester City (2-1), que amb un joc col·lectiu meravellós va escombrar l'equip parisenc, que passarà als vuitens de final com a segon de grup.

La derrota, és clar, ha generat un enorme enrenou a França. Les crítiques a Mauricio Pochettino i a determinats jugadors són ferotges, ja que és increïble com de malament que juga un equip omplert d'estrelles mundials. A la Ligue 1 li serveix amb la qualitat individual per anar traient els partits, encara que en moltes ocasions hagi de remuntar. A la Champions la història és diferent, com demostra el fet que només hagi pogut sumar 8 punts de 15 de possibles.

Mbappe Messi PSG EFE

Mbappé, amb Messi en el fons / EFE

Acusen Messi de no córrer

I un dels jugadors que està sent més criticat és Leo Messi. "Sí, va generar el gol amb una passada decisiva a Mbappé, va iniciar algunes situacions entre línies, però estem en el dret d'esperar més del sis vegades guanyador de la Pilota d'Or", aferma aquest dijous el diari L'Équipe. "El PSG marca més fàcilment quan els tres no estan en el camp: cada 89 minuts quan estan junts, davant el gol cada 36' quan un d'ells no està", afegeix Francetvinfo.

El que més s'està atribuint a Leo Messi és la seva falta de compromís quan l'equip no té la pilota. Es diu que ni pressiona ni baixa a defensar, el que perjudica l'equip i, especialment, Mbappé, l'únic de dalt que es deixa la pell pel PSG. Aquestes crítiques no estan provant bé en l'entorn de Messi, fins al punt que es comença a pensar que provenen del mateix entorn de Mbappé, que està fart d'haver de treballar per Messi i Neymar.

Messi Neymar Pochettino PSG EFE

Pochettino no està aconseguint que funcioni el seu màgic trident ofensiu al PSG / EFE

Mbappé, fart de treballar per a Messi i Neymar

El PSG, doncs, corre el risc de fer implosió. Amb tant gall dins del galliner, si els resultats i el joc continuen sent tan irregulars com fins ara, les filtracions i crítiques no deixaran de créixer. Mbappé, que continua valorant l'opció de renovar, no entén per què Messi i Neymar s'emporten tots els focus quan ell és l'únic de dalt que està marcant diferències.

Aquesta sensació, palpable per tots al vestidor, està començant a cansar Messi i Neymar, que consideren que la falta de compromís l'està mostrant Mbappé en continuar sense firmar el seu nou contracte, la qual cosa està desestabilitzant l'equip, ja que els rumors comencen a ser insuportables. A més a més, Pochettino està cada vegada més qüestionat. Sembla que els diners no sempre donen la felicitat.

 

Imatge principal: Leo Messi està vivint en el PSG el pitjor moment de la seva carrera / EFE