El Boxing Day torna a aturar Anglaterra i el futbol s'apodera del 26 de desembre. Dia diferent a la Premier League, conservant una de les grans tradicions del futbol anglès, amb molts gols i també alguna sorpresa.

El Manchester City es desinfla

Si la setmana passada el Manchester City perdia a casa i el Liverpool aconseguia allunyar-se en el liderat de la lliga anglesa, aquest Boxing Day havia de ser d'obligada victòria per als de Pep Guardiola. I dit i fet. Els citizens han començat guanyant amb un gol matiner de Bernardo Silva als 14 minuts de joc.

Però l'alegria del conjunt visitant seria contrarestada per un Leicester amb ànima de venjança. Els locals han sabut posicionar-se bé sobre el terreny de joc, permetre poques ocasions al City i aprofitar les seves habilitats. Aleshores ha aparegut Albrighton per fer l'empat cinc minuts després del gol del conjunt de Manchester.

Manchester City EFE

Una alegria local que perduraria. El City tenia la possessió, controlava el partit, però s'ha impacientat molt. Després han arribat les errades i els petits detalls han decidit el partit. A falta de deu minuts per acabar el partit Ricardo Pereira ha fet el segon gol del Leicester i el City no ha pogut salvar cap punt.

Segona derrota consecutiva del Manchester City a la Premier League i el Liverpool que ja s'escapa a set punts. A més, el Tottenham de Mauricio Pochettino també avança els de Pep Guardiola a la classificació, que es queden en la tercera posició.

El Liverpool és més líder

Amb la derrota del City, el Liverpool segueix amb pas ferm en aquest 2018 i acabarà com a campió d'hivern. Els reds s'han imposat per 4-0 a un feble Newcastle i ja deixen a sis punts el Tottenham, segon classificat després de golejar 5-0 al Bournemouth, i a set el City.

Fabinho Liverpool EFE

Entre els partits destacats del Boxing Day també han tingut protagonisme l'Everton i el Manchester United. Els de Liverpool s'han imposat per 1-5 al Burnley amb dos gols de Lucas Digne i un altre de Yerry Mina. André Gomes també ha estat titular. I el United s'ha imposat amb molta tranquil·litat al Huddersfield (3-1) i amb doblet de Paul Pogba. Sense José Mourinho tot és més fàcil.