Des del 2013, el Leganés ha convertit els seus cartells de prèvia de partit en tot un fenomen. I és que és sorprenent la capacitat que tenen els seus creadors per fer humor sense arribar a ser ofensius, i sempre amb referències a l'equip rival i, a poder ser, als temes d'actualitat.

En la pàgina web del CD Leganés, de fet, hi ha un espai on estan penjats els millors cartells.

I en aquesta ocasió, el nou cartell viral del Leganés uneix a la perfecció al seu següent rival, l'Espanyol, amb un dels temes que més estan fent parlar a les xarxes socials, el d'Elena Cañizares, l'estudiant d'infermeria a la qual|que les seves companyes de pis vol llançar per estar encomanada de coronavirus.

"Com Elena Cañizares, ens fem forts a casa"

"Com Elena Cañizares, ens fem forts a casa", diu el cartell del partit, en el qual apareix una gàbia amb un periquito dins, en referència a l'Espanyol. A Twitter, a més, afegeixen: "Elena Cañizares ens representa. Espanyol, company, aquest cap de setmana #TupperDerás o això intentarem".

cartell3

Un dels cartells que va fer el CD Leganés per anunciar la visita del FC Barcelona / CD Leganés

I és que el tema del tupper també ha portat cua a les xarxes, després que les companyes d'Elena Cañizares s'indignessin perquè aquesta els digués que l'únic que necessitaria és que algú li deixés menjar preparat en un tupper a la porta de la seva habitació, on es quedaria confinada.

cartell 2

Un altre bon exemple de com de bé treballa el Leganés la creativitat en els seus cartells / CD Leganés

El cartell no ha tardat a fer-se viral a les xarxes socials, on una altra vegada s'ha lloat la gràcia del Leganés per anunciar els seus partits.