Joan LaportaSandro Rosell fan les paus. Els dos expresidents del Barça han estat els protagonistes d'aquest dijous després de les declaracions de Rosell a El món a RAC1.

Rosell ha revelat que Laporta el va trucar després de sortir de la presó i també ha parlat sobre l'acció de responsabilitat que va realitzar la Junta de Laporta quan Rosell va ser president. "Em va saber molt greu el que va passar amb els directius posteriorment", ha comentat Rosell.

La resposta de Laporta no s'ha fet esperar i ha assegurat que "me n'alegro que a Rosell li sàpiga greu el que ens va fer als meus companys de junta i a mi amb la injusta acció de responsabilitat que finalment vam guanyar als tribunals".

"Desitjo que Sandro Rosell superi el dolor que li ha causat la presó injusta i desproporcionada que ha patit", ha detallat Laporta en el seu compte de Twitter.

I ha afegit: "Malgrat que en determinades circumstàncies sigui més difícil fer la pau, que fer la guerra, Sandro Rosell sap que si em necessita, pot comptar amb mi".

"Es tracta de viure la vida plenament, mirant endavant sense rancúnia i sumar i sumar i si es pot, multiplicar", ha sentenciat