Lamine Yamal es mostra preocupat i decebut amb la seva situació actual, ja que no acaba d'entendre la poca continuïtat que està tenint en el Barça. Continua rendint un nivell realment bo sempre que és sobre la gespa, i és un dels pocs jugadors que genera perill i que és capaç de crear ocasions per si mateix. Però això no ha estat suficient perquè Xavi Hernández es decideixi a donar-li la titularitat, i asseure peces molt més reforçades com Joao Félix, Ferran Torres o Raphinha.

I l'internacional espanyol no comprèn la poca valentia de l'entrenador de Terrassa, i demana que aposti per ell, encara que només tingui 16 anys, i la seva experiència en l'elit es resumeixi a uns quants partits. No oculta el seu enuig, i espera que l'arribada de Vitor Roque no provoqui que a partir d'ara tingui encara menys protagonisme. Perquè vol jugar tots els partits, i en cas que en el Camp Nou no li prometin això, valorarà les opcions que té sobre la taula.

Lamini Yamal

El que està descartat és que torni al filial o al Juvenil A, tot i que encara tingui edat per jugar allà. Creu que està més que preparat per competir en l'elit, i que ho ha demostrat sempre que ha tingut l'oportunitat de fer-ho. Jorge Mendes, el seu agent, també està poc satisfet amb la decisió de l'antic mànager de l'Al-Sadd qatarià de mantenir el '27' a la banqueta, i anar a poc a poc amb ell. I això ha provocat que es parli sobre un canvi d'aires.

No són pocs els equips que estan atents a Yamal, i que poden aprofitar que és suplent habitual en el Barça per intentar emportar-se'l a l'estiu. De fet, ja s'han posat en contacte amb Lamine per provar de convèncer-lo. I entre els seus principals admiradors s'ha col·locat al Chelsea, a l'Arsenal, al Manchester City, al Borussia Dortmund, al Paris Saint-Germain, al Manchester United, i en especial, al Liverpool de Jürgen Klopp.

Klopp entrenant Liverpool / Foto: EFE - Vince Mignott
Jürgen Klopp/ Foto: EFE

Busquen un successor per a Mohamed Salah, i creuen que l'hispanomarroquí encaixa perfectament en aquest rol, i podria assumir la responsabilitat de fer oblidar l'egipci, amb el qual comparteix moltes similituds. I tenen diners de sobra per afrontar el cost de l'operació.

El Reial Madrid també observa Lamine

Encara que el moviment més dolorós per al Barça seria veure Lamine reforçant l'etern rival, el Reial Madrid. Florentino Pérez no perd de vista tot el que succeeix amb Yamal, i en la seva ment té la idea de repetir un nou cas Luis Figo.

Xavi seria el principal culpable de la fuga de la nova perla de La Masía.