Un dels gols de l'any sens dubte. Erik Lamela, del Tottenham, ha obert la llauna en el partit contra l'Arsenal amb un golàs de rabona que farà la volta al món i es convertirà en un dels favorits del Premi Puskas.

Minut 33 del partit quan Sergio Reguilón ha centrat per banda esquerra, la pilota arriba a Lucas Moura i aquest cedeix per Lamela. L'argentí ha sorprès tothom amb el seu detall tècnic i la defensa de l'Arsenal i el porter, Bernd Leno, no han pogut fer res més que contemplar una obra d'art.

No és la primera vegada que Lamela marca un gol de rabona i ja el 2014 va enlluernar als aficionats del Tottenham en un duel de l'Europa League contra l'Asteras Tripolis. Aquella diana va optar a ser un dels millors gols de l'any, però al final va ser per Wendell Lira.

Lamela no ha estat titular en el matx d'aquest diumenge contra l'Arsenal i és que Jose Mourinho havia preferit altres jugadors. Després de la lesió de Heung-min Son, l'argentí ha entrat al terreny de joc. El sud-coreà s'ha queixat d'unes molèsties a la part posterior de la cama esquerra després d'un esprint i ha estat substituït al minut 19.

El golàs de Lamela ha servit de poc perquè l'Arsenal ha aconseguit capgirar el lluminós gràcies als gols de Martin Odegaard, abans del descans, i Alexandre Lacazette (de penal al 64') per posar el 2-1. Per si no hi havia prou, l'argentí ha tingut la cara i la creu: ha acabat expulsat al minut 76 per veure una doble groga després d'un cop de braç a un rival.

Tot i haver-ho intentat, els de Mourinho ja no han estat capaços de remuntar el partit i els d'Arteta s'han quedat amb els tres punts. El Tottenham és lluny del seu objectiu i és que és setè a la classificació de la Premier, amb 45 punts, mentre que el Manchester City, el líder, en té 71. Els Spurs han d'esforçar-se per a classificar-se per Europa per a la temporada vinent. De la mateixa manera que l'Arsenal que és desè, amb 41 punts. Una altra de les dades que sorprèn és el Liverpool, vigent campió, que és vuitè.

Imatge principal: Moment del golàs de Lamela / EFE