Durant el darrer mercat estival, el Barça va fer arribar a diversos jugadors a cost zero com per exemple Eric Garcia o Memphis Depay. Com sol passar quant a noves incorporacions, algunes van aixecar més expectativa que d'altres, però la contractació de Sergio Agüero duia implícita una certa incertesa. És sabuda la qualitat del Kun i la seva dilatada experiència a l'elit, però durant la temporada passada el seu botxí van ser les lesions i pràcticament no va exercir.

Aquesta temporada va començar de la mateixa manera per l'argentí. Una lesió al bessó va prorrogar el seu esperat debut per l'afició culer i no va produir-se fins el 17 d'octubre davant el València. El jugador semblava haver-se retrobat amb la condició física òptima que tant enyorava. Va gaudir de minuts al Camp Nou davant el Dinamo de Kíev, va aconseguir marcar en el Clàssic i va ser titular a l'estadi de Vallecas. No va ser fins a arribar el 30 d'octubre en el partit davant l'Alabès que Agüero s'adonaria que la seva situació anava a fer un gir de 180 graus. Es va haver de retirar del camp amb problemes cardíacs

Lesion Barca Alaves Aguero EFE

Agüero, estès sobre la gespa del Camp Nou en el partit davant l'Alabès / EFE

Agüero es podria veure obligat a retirar-se

Al minut 42 de partit, el futbolista de Quilmes va estendre's sobre la gespa despertant així el neguit en la graderia del Camp Nou i va haver de ser substituït. Tres setmanes més tard, el periodista Gerard Romero ha avançat que el Kun Agüero es retirarà del futbol

Segons ha afirmat el periodista i streamer al seu canal de Twitch, "Agüero ha decidit deixar el futbol després de valorar totes les situacions que hi ha hagut als últims dies". A més a més, també ha confirmat que durant la setmana vinent, l'argentí compareixerà en una roda de premsa per oficialitzar la seva decisió. 

Aguero Barca EFE

El Kun Agüero retirant-se del Camp Nou pel seu propi peu / EFE

La preocupació per Agüero creix

La informació que emet l'entitat blaugrana, però, és que encara no hi ha presa cap decisió pel que fa al cas del Kun. I en l'últim comunicat emès, el Barça informava que Agüero seguiria un tractament de tres mesos, i que segueix en vigència i, per tant, són més previnguts que les informacions de la seva imminent retirada.

La plaga de lesions a la línia d'atac del Barça ha fet que l'aficionat blaugrana no hagi pogut gaudir dels seus ídols durant aquest inici de temporada, però el rebombori d'una possible retirada del Kun Agüero significa un gerro d'aigua freda per una afició que acaba de recuperar els ànims després de l'arribada de Xavi Hernández a la banqueta. El Kun s'ha guanyat l'estima de tots els culers per la seva personalitat, però encara està per veure si el davanter argentí podrà retrobar-se amb ells sobre la gespa.

 

Imatge principal: El Kun Agüero lamentant una ocasió fallida davant el Rayo Vallecano / EFE