El Barça està en un moment de canvi i també de rejoveniment. I per aquest motiu s'estan fent algunes sentències de jugadors que porten molts anys al club blaugrana. L'adeu de Xavi Hernández també suposa el final d'un cicle i la necessitat de generar noves il·lusions. I per això es confirma que un dels jugadors de la casa farà les maletes.

Sergi Roberto, preparat per dir adeu al Barça

Encara no ha estat un adeu anunciat de manera pública, però tothom sap que Sergi Roberto no renovarà el seu contracte i que deixarà el club blaugrana a final de temporada. L'actual primer capità del Barça no és un futbolista titular ni lluita per ocupar una posició important. Per això ara és el moment de deixar-lo marxar i que acabi la seva carrera professional en un club on pugui tenir més protagonisme.

Sergi Roberto Barça / Foto: Europa Press
Sergi Roberto celebrant un gol amb el Barça / Foto: Europa Press

I això significa que Sergi Roberto haurà de fer un pas al costat. Tot i això, ningú dubta que el futbolista de Reus serà fidel al Barça fins al final i que s'ho deixarà tot sobre la gespa. De moment, és un one club men que ha arribat a ser un jugador molt destacat i ha entrat dins de la història del Barça per aquell gol que confirmava la històrica remuntada contra el PSG.

Però amb l'adeu de Xavi Hernández també es confirmarà aquest altre adeu. Sergi Roberto sempre ha estat un futbolista de club i segur que no posarà cap problema al Barça en aquests propers mesos. Un Sergi Roberto que no serà l'únic que està previst que deixi el seu lloc al club blaugrana.

Xavi Hernández Sergi Roberto entrenamiento FC Barcelona
Xavi Hernández i Sergi Roberto abraçant-se / Foto: FC Barcelona

Sergi Roberto no és l'únic que marxarà del Barça

I a banda de Sergi Roberto també apareixen noms d'actuals jugadors del Barça que tenen els mesos comptats. El primer d'ells és Marcos Alonso, que s'està recuperant d'una lesió i que també acaba contracte al final de temporada. I com que no està sent un jugador aprofitable, el més probable és que tampoc renovi el seu contracte.

Més o menys el mateix passarà amb Oriol Romeu, que tot i tenir contracte fins al 2026, acabarà sent un jugador que faci les maletes. El migcentre català no ha acabat de trobar el seu lloc i ha fallat en els moments que més se'l necessitava. Per això ha estat sentenciat i ell mateix ja sap que el proper estiu haurà de buscar un nou destí.

Oriol Romeu Barça / Foto: Europa Press
Oriol Romeu jugant amb el Barça / Foto: Europa Press

Això vol dir que amb l'adeu de Xavi Hernández també marxaran altres jugadors del primer equip culer que són prescindibles. I el que queda clar és que la nova aposta del Barça seran els jugadors joves que surten de la Masia i que tenen opcions de ser importants en els propers anys.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!