Adama Traoré era un futbolista de moda, i al que tots volien al seu equip. Les seves impressionants actuacions al Wolverhampton Wanderers van cridar l'atenció dels observadors dels millors equips, i la seva velocitat i la seva potència feien d'ell un atacant molt desequilibrant i perillós. Una cosa que també li va servir perquè Luis Enrique comencés a trucar-li per a la selecció espanyola, sent una de les seves armes secretes.

Però les coses es van començar a complicar per a l'ex del Middlesbrough o l'Aston Villa durant el passat curs. Va patir diverses lesions, i el seu rendiment va empitjorar moltíssim, el que va provocar que hagués de suportar tota mena de crítiques. Molts el consideraven sobrevalorat, i deien que, sense espai per córrer, no aporta absolutament res. D'altres opinaven que era un altre exemple d'un 'one season wonder', és a dir, cracks que tenen un any molt bo, i després, desapareixen del mapa.

Ismaila Sarr Adama Traore Watford Europa Press

Adama Traoré/ Europa Press

Això no va evitar que l'atacant nascut el 1996 fos convocat a l'Eurocopa, a la qual molts esperaven que tingués un paper important, com a revulsiu. Però la realitat és que gairebé no va tenir incidència, i només va disputar uns quants minuts, sent un dels jugadors que menys participació va tenir. I ja no ha tornat a ser citat per 'Lucho', que ha perdut la confiança en Traoré. S'ha convertit, per tant, en una 'joguina trencada'.

Però les coses són encara pitjors per al de L'Hospitalet de Llobregat. I és que no només ha desaparegut de 'la Roja', doncs també ha perdut el seu lloc als 'Wolves'. El nou entrenador, Bruno Lage, ha apostat per Daniel Podence i Hwang Hee-Chan acompanyant Raúl Jiménez, i ho estan jugant tot, oferint un gran nivell. Actualment, són sisens a la Premier League, i no tenen intenció de fer cap canvi l'onze inicial.

Per això, ara volen traspassar Adama, abans que el seu valor de mercat caigui més. Al passat, van arribar a rebutjar propostes superiors als 50 milions d'euros, de conjunts com el Tottenham Hotspur o el Manchester United. Ara, es conformarien amb pràcticament la meitat, ja que li han posat un preu de 30 'quilos'.

El Reial Madrid és un dels clubs als quals s'ha ofert el crack d'origen africà, però Florentino Pérez ja no està interessat, i no l'ha tingut en compte. El mateix ha passat al Barça, on va arribar a debutar, però no tenen diners per pagar el seu traspàs.

Joan Laporta Florentí Perez Foto Reial Madrid

Florentino Pérez i Joan Laporta/ Agencia

I, en cas que el tinguessin, Joan Laporta tampoc no està interessat.

Jürgen Klopp acudeix al rescat de Traoré

Per fortuna per a Traoré, sí que sembla haver-hi un seriós candidat en contractar-lo. Es tracta del Liverpool, un altre conjunt que en el seu moment va mostrar un ferm interès en ell. Jürgen Klopp creu que pot treure el seu millor nivell, i que podria ser un gran reforç.

Adama estaria encantat de poder anar-se'n a Anfield.