El Reial Madrid haurà de patir i lluitar fins a l'últim moment per evitar que el Liverpool s'acabi portant a un dels seus grans objectius. Perquè Florentino Pérez dona per tancat l'apartat d'arribades en aquest mercat estival, però ja ha començat a treballar pensant en el següent, ja que té al cap diverses contractacions 'top', que permetin rejovenir la plantilla. I un dels seus favorits és Jude Bellingham, que s'ha convertit gairebé en una obsessió.

Perquè el president està convençut que no hi ha una alternativa millor a Luka Modric i a Toni Kroos que l'estrella del Borussia Dortmund. Ha quedat impressionat sempre que ha tingut la possibilitat de veure'l en acció, i creu que té el talent i la personalitat necessaris per poder consolidar-se en el Santiago Bernabéu, sense acusar la pressió. És cert que no seria gens barat, però cal valorar que només té 19 anys.

Jude Bellingham Borussia Dortmund EuropaPress
Jude Bellingham Borussia Dortmund EuropaPress

És a dir, que no només garantiria un rendiment immediat, sinó que també podria prometre un interessant marge de progressió a les pròximes campanyes. El problema no serà arribar a un acord amb el club alemany, que assumeix que no podrà retenir a l'astre anglès durant molt més temps, i que es conformarà amb obtenir uns 100 milions d'euros amb la seva venda. El més complicat serà seduir el mateix futbolista.

I és que no li faltaran ofertes ni proposades on elegir. Bellingham ha estat col·locat en pràcticament tots els grans clubs del planeta, destacant a Manchester United, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain... encara que sembla que el gran interessat, a més del Madrid, és el Liverpool. Jürgen Klopp està obsessionat amb l'ex del Birmingham City, a qui ja va intentar contractar en el passat, abans que desembarqués en el Signal Iduna Park.

Encara és molt aviat, i queda per davant una temporada en la que el jove i polivalent crac té posades moltes expectatives, ja que disputarà el Mundial de Qatar, i confia a poder lluitar per la Bundesliga. Però no descuida el seu futur, i segur que ja s'estarà plantejant un canvi d'aires.

Klopp contacta personalment amb Bellingham

En molts mitjans britànics afirmen que Klopp no vol deixar-ho tot per a l'últim instant, i per aquesta raó ha començat a treballar per convèncer Bellingham. En Anfield també consideren Florentino Pérez com un rival molt difícil de superar, i volen posar-se a treballar com més aviat millor.

El desavantatge que té el Madrid, lògicament, és que la perla del BVB podria veure's molt seduïda per poder tornar al seu país natal, i jugar en la Premier League.

A veure si poden impedir que això passi...