El Barça ja ha girat full, i s'ha oblidat d'Ousmane Dembélé. Assumeixen la derrota, i creuen que les condicions que demanava l'extrem de 24 anys per renovar eren inacceptables. Per això, han optat per rebutjar les demandes del seu agent, i se n'anirà gratis a l'estiu. Ara, el pròxim que passarà per les oficines de Joan Laporta serà Pablo Paéz 'Gavi', una de les grans revelacions de la temporada a tot Europa. La intenció és blindar-lo, i hi ha un gran optimisme.

Després de fer fitxa del primer equip a Nico González, que portarà el dorsal '14,' volen fer el mateix amb l'andalús. I en especial esperen elevar la seva clàusula de rescissió, que de només 50 milions d'euros, el que havia fet que molts equips s'interessessin per ell. Xavi Hernández està molt satisfet amb la notícia que, pròximament, l'internacional espanyol firmarà un nou document de treball. Qui no ho està tant és Ronald Araújo.

ronald araujo passi barça fcbarcelona europa press

Ronald Araújo/ Europa Press

Perquè porta demanant una revisió del seu salari des de fa molt temps, tanmateix, encara continua esperant. Durant els últims mesos, han intensificat els contactes, i hi ha hagut més acostaments, però encara no hi ha res tancat. Les converses estan en una fase molt primària, i ara mateix ambdues parts estan molt allunyades. I, tenint en compte que es pot anar gratis del Camp Nou el 2023, hi ha pressa per deixar tot resolt.

Laporta vol evitar la fuga d'una de les grans estrelles de l'equip, i espera poder assolir un acord aviat. No obstant això, sembla complicat, doncs no hi ha gaire marge a l'escala salarial, i no poden oferir al '4' l'augment que demana. Actualment, té un dels salaris més baixos de la plantilla, i ni tan sols arriba al mig 'quilo' per temporada. Un sou que no reflecteix l'enorme importància que té en el Barça. En especial, des que va marxar Ronald Koeman.

L'uruguaià és molt feliç a Espanya, i se sent molt agraït amb el conjunt culer per haver-li donat l'oportunitat de consolidar-se a l'elit. Però demana que li reconeguin els seus mèrits, i que li posin sobre la taula un contracte que li permeti guanyar set milions nets. Una xifra que no poden pagar-li.

Jürgen Klopp està atent a Araújo

El Barça està intentant aconseguir que més futbolistes es rebaixin la fitxa, per poder fer nous fitxatges, i renovacions com la d'Araújo. Tanmateix, Laporta demana comprensió, pel mal moment econòmic que travessen, i espera que l'ex de Boston River accedeixi a cobrar menys del que exigeix. Concretament, gairebé la meitat, uns quatre.

joan laporta rie micro fc barcelona barça europa press

Joan Laporta/ Europa Press

I sospiten que hi ha un equip que és darrere de tot això. Així és, doncs el Liverpool de Jürgen Klopp ha contactat amb el defensor de 22 anys, i li ha presentat una proposta irrefusable.

Si no se la igualen, marxarà.