La situació de Rodrygo Goes és preocupant. No té minuts en el Reial Madrid, i el seu descontentament és més que lògic. Perquè és un dels grans perjudicats per les poques rotacions que fa Carlo Ancelotti, que té un onze inicial fix, i no fa massa variacions. I al lloc d'extrem dret, l'elegit sempre és Marco Asensio, que està responent a la confiança de l'entrenador italià amb bones actuacions.

El brasiler, per la seva part, s'ha de conformar amb ser un simple revulsiu, i en les últimes setmanes, fins i tot li han passat per davant altres jugadors com Gareth Bale o Eden Hazard. La seva progressió corre seriós perill, i en cas de no abandonar el Santiago Bernabéu, es pot estancar, i ser una eterna promesa. És un dels damnificats pel canvi d'entrenador, ja que amb Zinedine Zidane tenia un rol molt més important i protagonista.

Rodrygo Reial Madrid Milan @RealMadrid

Rodrygo Goes/ Twitter

L'ex del Santos està bastant disgustat amb 'Carletto', i això l'ha portat a demanar una reunió amb Florentino Pérez. Té clar que no desitja seguir una altra campanya, en cas que les coses no millorin, i si no li garanteixen més continuïtat i regularitat, no tindrà problemes en fer les maletes. I en el Santiago Bernabéu, lluny d'oposar-se al seu traspàs, li han obert les portes. Perquè les coses es posaran encara pitjor per a ell quan aterri Kylian Mbappé.

L'astre del Paris Saint-Germain arribarà per formar un trident d'escàndol al costat de Karim Benzema i Vinicius Junior, i no es pot descartar que fins i tot arribi una altra estrella més per a la parcel·la ofensiva. Així que, en aquests moments, és molt més probable que Rodrygo marxi venut, abans que veure'l un altre any més vestint de blanc. Als seus 21 anys, encara és molt jove, i té diversos clubs seguint els seus passos, i que poden fer una oferta per ell.

Mbappe PSG Madrid EFE

Kylian Mbappé/ EFE

El Madrid va pagar prop de 45 milions d'euros per la seva contractació, i ara es conformaria amb una mica més de diners. Aproximadament, uns 50. Una xifra que no és cap escàndol, i que molts conjunts estan disposats a pagar.

El Liverpool, el més interessat

Entre els equips més interessats per Rodrygo, es troba el Liverpool. Jürgen Klopp és un gran admirador de Goes, i creu que encaixa perfectament en el seu sistema. A més, és probable que perdi Roberto Firmino, que està jugant molt poc, i sona per abandonar Anfield a final de curs.

El sud-americà, per la seva part, estaria encantat de provar sort en la Premier League, i més, en una entitat amb la història i reputació que tenen els 'reds'. Florentino Pérez escoltarà les propostes que arribin.

El Madrid no el considera imprescindible.