Barça i Reial Madrid tenen un gran nombre d'observadors repartits per tot el planeta, i això permet tenir coneixement de pràcticament qualsevol jugador. I un dels noms que Florentino Pérez i Joan Laporta tenen a l'agenda és el de Kamaldeen Sulemana, a qui van descobrir quan encara militava en la lliga de Dinamarca, concretament a les files del Nordsjaelland. Però no van fer res per evitar que marxés al Stade Rennais l'estiu passat.

Allà segueix en el dia d'avui l'extrem de 20 anys, que té un talent increïble, i que ha arribat a ser comparat amb Ousmane Dembéle. Encara no ha acabat d'explotar tot el seu potencial, i evidentment ha de millorar molt, ja que és molt irregular. Però això no ha servit com a impediment per al Liverpool, que està decidit a presentar una oferta per emportar-se'l el mes de gener, per petició expressa de Jürgen Klopp.

Veu en ell el 'nou Sadio Mané', un futbolista que enyoren molt. Es van equivocar permetent la seva sortida al Bayern de Munic, ja que ha deixat un buit que ningú no ha pogut omplir. Encara que Luis Díaz és una estrella mundial, no té la mateixa capacitat golejadora, i Darwin Núñez està sent incapaç de justificar els diners que van pagar pel seu fitxatge, doncs la seva adaptació a la Premier League no està resultant per a gens senzilla ni ràpida.

En Anfield estan obtenint uns resultats realment dolents en aquest començament de campanya, i per a això esperen recórrer al mercat de gener, amb la intenció de canviar la dinàmica. La zona que desitgen millorar urgentment és la parcel·la ofensiva, i per a això han pensat Sulemana, per qui podrien arribar a posar sobre la taula uns 35 milions d'euros, és a dir, el doble que va pagar el Rennes fa 12 mesos per a la seva firma.

Des del Camp Nou no tenen intenció de fer cap tipus d'esforç perquè això passi, i el mateix ocorre en el Santiago Bernabéu. Encara no creuen que l'africà estigui preparat per a un salt tan gran en la seva carrera, i prefereixen continuar controlant la seva evolució des de la distància. Així que han deixat el camí lliure per als 'reds'.

Jérémy Doku, una altra joia del Rennes a l'agenda del Liverpool

Però Sulemana no és l'únic talent del Rennes que ha aconseguit despertar l'interès del Liverpool. I és que, juntament amb Sulemana, un altre nom que agrada molt a Klopp és el seu company Jérémy Doku, de la mateixa edat, i que va sorprendre a l'Eurocopa de l'any passat, sent important en la selecció belga.

Barça i Madrid també observen a l'ex de l'Anderlecht, si bé el seu preu seria més elevat, ja que en el seu moment van pagar 26 'quilos' per ell, i ara demanarien bastant més.