Costaria decidir quin ha estat el millor fitxatge aquesta temporada en La Liga Santander, i qui ha estat el jugador revelació. Però sens dubte, són dos premis als quals opta Arnaut Danjuma, que ha impressionat tots amb el rendiment que ha ofert des que va aterrar en el Vila-real. Ha amortitzat els 25 milions d'euros que van pagar per ell, una quantitat que semblava ser molt elevada, i que li converteix en l'operació més cara que han fet mai.

Unai Emery no tenia dubtes que era un futbolista perfecte per als seus esquemes, i que anava a triomfar des del primer dia. Efectivament, no s'equivocava, ja que l'internacional holandès va tardar molt poc a demostrar les seves increïbles qualitats, destacant la velocitat i la qualitat tècnica. S'ha convertit en la referència ofensiva de l'entitat 'grogueta', aprofitant les constants lesions de Gerard Moreno, i acumula 14 gols entre totes les competicions.

Unai Emery Vila-real EFE

Unai Emery/ EFE

A l'Estadi de la Ceràmica estan encantats amb ell, i ja ningú no recorda els diners que van haver de desemborsar per poder incorporar-lo. De fet, aquest estiu hauran de lluitar per retenir-lo, i rebran propostes molt suculentes, ja que el nivell que ha mostrat no ha passat desapercebut. En especial, les seves actuacions en la Champions League, on ha estat decisiu, sense anar més lluny, davant del Bayern de Munic, anotant el gol de la victòria.

Danjuma assegura sentir-se molt còmode i satisfet a Espanya, però no ha volgut assegurar la seva continuïtat. És conscient que tindrà moltes ofertes, i estudiarà les seves opcions amb deteniment. El Vila-real, de moment, no s'ha pronunciat sobre això, però ha volgut allunyar els seus pretendents, sol·licitant una compensació econòmica de 60 'quilos'. Una xifra que, lluny d'espantar a ningú, el que ha fet és atreure més admiradors.

danjuma albiol capoue villarreal efe

Arnaut Danjuma/ EFE

Emery confia a poder continuar comptant amb l'ex del Bournemouth, si bé és realista, i sap perfectament que no serà una tasca res senzilla. En especial, després d'escoltar que un dels gegants d'Europa s'ha anotat el seu nom com a objectiu prioritari, i estan disposats a fer un esforç per assegurar-se els seus serveis.

El Liverpool es llançarà amb tot a per Danjuma

El conjunt en qüestió és el Liverpool, que té Danjuma en la seva llista de desitjos. Jürgen Klopp ha quedat impressionat amb les actuacions que ha tingut aquesta campanya, i ha demanat a la directiva que comencin les negociacions amb el futbolista de 25 anys i amb el seu representant.

En Anfield li ofereixen un projecte molt atractiu, i podria convertir-se en el substitut de Mohamed Salah, que encara no ha renovat el seu contracte, que finalitza el 2023.

Caldrà seguir molt de prop la seva situació.