Durant aquesta setmana el Barça rebia una altra notícia pèssima. Per si no en tenien prou amb l'escàndol que s'ha muntat després que hagi sortit a la llum el cas Enríquez Negreira, i que pot portar una dolorosa sanció, també s'ha conegut que el nou contracte de Pablo Páez 'Gavi' ha tornat a ser rebutjat per La Liga. Encara que al principi va ser acceptat al gener, novament han detectat irregulars que han fet que no pugui ser registrat com a jugador del primer equip.

És a dir, que continuarà tenint fitxa del juvenil, amb el sou que tenia abans de pactar la renovació amb Joan Laporta, i amb una clàusula de rescissió de només 50 milions d'euros. Tampoc no podrà continuar lluint el dorsal '6' que portava en les últimes setmanes, i es veurà obligat a tornar al '30'. Òbviament, això ha fet que novament torni a atreure l'interès de múltiples conjunts 'top', que pretenen aprofitar aquesta situació.

Pablo Gavi trist enfadat FC Barcelona / Foto: EFE - Alejandro Garcia
Pablo Gavi/ Foto: EFE

I és que el pitjor és el que s'ha conegut recentment, ja que si no aconsegueixen resoldre aquest assumpte abans de juliol, l'internacional espanyol podria abandonar el Camp Nou a cost zero a l'estiu. Bayern de Munic, Paris Saint-Germain o Manchester City, que s'havien oblidat del centrecampista de 18 anys, han recuperat la il·lusió i l'esperança en poder contractar-lo, si bé el gran pretendent que té l'ex del Betis és el Liverpool.

Jürgen Klopp vol reforçar la medul·lar, i per a això demana a la directiva que incorpori com a mínim a un galàctic al pròxim mercat. Jude Bellingham, del Borussia Dortmund, semblava ser el principal favorit, encara que el fet que Gavi pugui arribar a un cost molt més reduït, i fins i tot gratis, ha provocat que centrin tots els seus esforços a l'estrella del Barça. I cal recordar que ja van estar en converses en el seu moment.

Però l'andalús va optar per romandre en el projecte de Xavi Hernández, a causa que se sent molt còmode a la ciutat comtal, i molt valorat. No obstant això, pot ser que canviï d'opinió, veient tots els problemes que hi ha en la institució.

Els 'reds' tempten Gavi amb un xec en blanc

La intenció dels 'reds' és intentar convèncer Gavi perquè surti d'Espanya, i per a això li posen un xec en blanc sobre la taula. És a dir, que pot demanar absolutament tot el que vulgui, ja que en Anfield estan disposats a pagar-l'hi.

No obstant això, hi ha un inconvenient, i és el fet que el Liverpool pugui quedar-se fora de la pròxima edició de la Champions League. En aquest cas, el crac del Barça no estaria interessat en anar allà.