La direcció esportiva del Barça donava per fet el fitxatge per a la pròxima temporada de Paulo Dybala. L'argentí, que acaba contracte amb la Juventus el pròxim estiu i que no pensa renovar, ja ha donat el seu vistiplau a fitxar pel Barça, però s'ha trobat amb els dubtes de Xavi Hernández, que no ho acaba de veure clar. L'entrenador no vol errades i sap que l'economia no permetrà grans alegries, per la qual cosa les incorporacions han de ser encertades, i amb Dybala dubta.

La demora en la firma del contracte ha arribat a orelles de Jürgen Klopp, que li ha demanat al Liverpool el fitxatge de Dybala. I és que a Anfield Road no obliden l'encert que va suposar al seu dia el fitxatge de Mohamed Salah, que va passar de gran jugador a la Roma a estrella absoluta al Liverpool. A cost zero, el risc és baix, per la qual cosa fitxar Dybala, que ara té 26 anys, sembla una gran operació.

Paulo Dybala Juventus Europa Press

Paulo Dybala vol jugar en el Barça / EFE

El Liverpool entra a la cursa per Dybala

Paulo Dybala ha estat a l'òrbita del Barça en multitud d'ocasions, encara que les altes pretensions econòmiques de la Juventus i les reticències de Leo Messi van acabar per trencar sempre la intenció. Si cal fitxar l'argentí és ara, ja que amb 26 anys i amb el contracte expirant la situació és idònia per poder gaudir dels anys de maduresa. L'argentí, que fins fa poc era considerat la joia del futur, ha perdut protagonisme últimament, la qual cosa l'ha portat a decidir canviar d'aires.

Després de destacar al Palerm, a l'estiu del 2015 la Juventus no ho va dubtar i va posar a sobre de la taula 41 milions d'euros per fitxar-lo. Dybala sempre ha destacat, encara que sembla que la seva eclosió inicial s'ha anat calmant, sense arribar a explotar definitivament. Qualitat no li falta.

Xavi Hernandez mes que un club Barca EFE

Xavi dubta de si seria bo fitxar Dybala / EFE

La Juve li obre la porta a Dybala

I si la situació ja era delicada, tot s'ha complicat amb el principi d'acord al qual han arribat Juventus i Vlahovic, davanter de la Fiorentina que ha decidit seguir la seva carrera a Torí, desestimant les ofertes de Barça, Reial Madrid, PSG i Bayern de Munic.

La Juventus continuava esperant que Dybala acceptés una renovació a la baixa, però tot s'ha precipitat amb el fitxatge de Vlahovic. Els bianconeri ja no necessiten l'argentí, per la qual cosa li han comunicat que si pretén seguir cobrant el mateix ja pot buscar-se equip. El Barça espera la decisió de Xavi, amb Klopp a l'expectativa per intentar avançar-se.

 

Imatge principal: Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool / Europa Press