Jornada 6 de la Kings League completada i cada vegada s'està definint més la classificació. Els dotze equips segueixen millorant el seu rendiment en una temporada inicial en la qual cada setmana tenim noves sorpreses. Però també és veritat que just després de passar l'equador de la competició ara sí s'afronta el tram final abans del tan esperat play-off i de l'encara més desitjada Final Four al Camp Nou.

La Kings League, camí del Camp Nou

Cal recordar que dels dotze equips que juguen el torneig, els vuit millors seran els que es classificaran per a la fase final. La competició de Gerard Piqué, a diferència de la resta de competicions de futbol, no funciona per punts, sinó que va per victòries. I també cal destacar que no serveixen els empats, ja que si la igualtat continua després dels 40 minuts reglamentaris, el vencedor es decideix amb una tanda de penals shoot-out.

Ara només queden cinc jornades de competició de la fase regular, que acabaran el proper 19 de març, abans del moment decisiu. Del 24 al 26 de març es disputaran els partits pel títol, sent les semifinals i la gran final al Camp Nou en un 26 de març que s'espera que sigui històric.

Quins són els millors i els pitjors equips de la Kings League?

Saiyans, Porcinos i Kunisports lideren la classificació i ho tenen molt bé per passar als play-off. Dels cinc partits restants en tenen suficient amb tres victòries, o fins i tot menys depenent dels altres resultats, per assegurar-se el passi a la següent fase. Només han perdut un sol partit i són els que tenen la millor diferència de gols. Però Saiyans de TheGrefg i Kunisports del Kun Agüero són els dos millors equips, ja que no han perdut cap dels partits al final del temps reglamentari. L'única derrota l'han patit en la tanda de penals.

Però si parlem de progressió, Porcinos d'Ibai Llanos és l'equip amb millor ratxa, ja que porta cinc victòries consecutives. Semblant a la progressió d'Aniquiladores de Juan Guarnizo, però que va ser frenada en l'última jornada. Malgrat tot, si parlem d'equips a tenir en compte per lluitar pel títol cal destacar Ultimate Móstoles de DjMaRiiO i 1K d'Iker Casillas, que lluiten per arribar a la zona més alta de la classificació.

I els equips que sembla que lluitaran per les últimes posicions del play-off seran XBUYER TEAM dels germans Buyer, Los Troncos de Perxitaa, El Barrio d'Adri Contreras i Rayo de Barcelona d'Spursito. Els que hauran de millor molt són PIO de Rivers i Jijantes de Gerard Romero. L'equip del periodista i streamer català és l'últim classificat, sent l'únic conjunt que encara no ha aconseguit cap victòria.

  EQUIPS PG PP GF GC
1 Saiyans FC 5 1 14 7
2 Porcinos FC 5 1 22 15
3 Kunisports 5 1 13 8
4 Ultimate Móstoles 4 2 18 14
5 1K FC 3 3 18 17
6 Aniquiladores FC 3 3 17 18
7 XBUYER TEAM 3 3 14 16
8 Los Troncos FC 3 3 20 25
9 El Barrio 2 4 16 13
10 Rayo de Barcelona 2 4 17 21
11 PIO FC 1 5 14 16
12 Jijantes FC 0 6 11 24