Després d'un mes de competició, ja es pot afirmar amb rotunditat: la Kings League és tot un èxit. Amb audiències que han superat amb regularitat el milió d'espectadors, la competició presidida per Gerard Piqué està en boca de tothom i no para de guanyar nous adeptes. Ara bé, la lliga no vol aturar-se aquí. L'objectiu de l'organització (Kosmos, l'empresa de Piqué) és el de portar la competició a escala mundial i expandir-se a diversos països europeus i sud-americans.

I veient tots els fans que ha generat la Kings League en aquesta primera temporada a Espanya, sembla ser una meta bastant assequible. Per aquest motiu, Gerard Piqué, tal com va afirmar en el darrer Chup Chup Kings, que es va celebrar com a prèvia de la cinquena jornada, ja està en converses amb fins a set o vuit països per portar la competició a nivell mundial i crear altres lligues, amb altres presidents, que també moguin a milions de persones darrere. Una idea molt ambiciosa que es podria dur a terme ja l'any 2024

Anglaterra, Mèxic, Itàlia i Argentina, els quatre països que ha mencionat Piqué

I en el programa de Twitch esmentat anteriorment, Piqué va atrevir-se a dir alguns noms dels països amb qui ja ha començat a parlar. Concretament, en va citar quatre: Anglaterra, Mèxic, Itàlia i Argentina. Quatre comunitats que, a més de tots els seguidors que porten darrera, podrien aportar moltes personalitats famoses, ja sigui en forma de streamers, de creadors de contingut o inclús d'exfutbolsites. En aquest sentit, especialment important és Mèxic, que ja té un equip a l'actual lliga (Pio FC, amb la presidenta Rivers).

A més, cal destacar que la Kings League està tenint una gran aceptació també en la comunitat llatino-americana. Tenint assegurada la representació Argentina amb el Kun Agüero i la colombiana amb Juan Guarnizo, ara la xilena també començarà a viure la Kings League en primera persona, ja que, Fabián Orellna, futbolista xilè serà el jugador 12 de l'XBUYER TEAM. Així doncs, és bastant probable que, a partir de l'any vinent, tots aquests països tinguin la seva pròpia lliga. 

Kun Aguero en la Kings League conduciendo el balón / Foto: Kings League
El Kun Aguero a la Kings League  / Foto: Kings League

Una competició internacional entre els guanyadors? 

Amb aquesta informació damunt de la taula, com era evident, ja han començat les especulacions sobre la possibilitat de poder veure una competició internacional entre tots els guanyadors de les diferents competicions. Una proposta que augmentaria, encara més, la competitivitat que ja existeix a la lliga i que impulsaria la possibilitat de veure en acció a encara més llegendes i futbolistes de renom. Piqué ho té clar, la Kings League no té aturador i més aviat que tard es convertirà en un fenomen mundial.