Tot i les traves amb les quals s'han trobat en els últims dies el futbolista català de l'AS Mònaco Keita Baldé i l'activista Nogay Ndiaye​ per buscar allotjament als 200 temporers que dormen en els carrers de Lleida, ja tenen solució. Fins ara han pogut comprovar que hotels, hostals i altres allotjaments de la ciutat els han reiteradament dit 'no' a acollir-los, en un clar gest de racisme, tot i proposar-los un pagament per avançat.

El jugador d'origen senegalès nascut a Arbúcies finalment ha aconseguit llogar un edifici deshabitat de tres plantes al barri de la Mariola per acollir des d'aquesta mateixa setmana uns 90 temporers de la campanya de fruita. Així ho ha anunciat el mateix Baldé a través de les xarxes socials, que explica que estaran en l'edifici fins al mes de setembre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unión solidaridad paz amor positivismo lucha trabajo esfuerzo comprensión ayuda

A post shared by Keita Balde (@keitabaldeofficial) on

L'exfutbolista de la Masia del Barça, de 25 anys, també ha anunciat que ara el nou objectiu és trobar un segon edifici per allotjar la resta de temporers. L'Ajuntament de Lleida també ha anunciat que posar`a en marxa un dispositiu d'acollida per als temporers que serà al pavelló 3 de la Fira de Lleida.