Un dels jugadors que són totalment prescindibles per a Xavi Hernández és Sergiño Dest. El jove lateral, de només 21 anys, no està convencent l'entrenador del Barça, que n'ha tingut prou per decidir que no vol comptar amb ell de cara al futur, així que és un dels molts noms que hi ha a la rampa de sortida.

Xavi no compta amb Dest

Dani Alves podrà jugar quan compleixi la quarantena obligatòria per coronavirus, i en espera de si es fitxa un altre lateral ja mateix com Noussair Mazraoui, l'altre recurs utilitzat últimament per Xavi Hernández és desplaçar Ronald Araujo a la banda, encara que allà pot actuar també Oscar Mingueza.

sergiño dest fc barcelona brça europa press

Sergiño Dest, jugant amb el Barça / Europa Press

Per la qual cosa Dest podria sortir ja mateix. L'últim en mostrar interès és la Juventus de Torí que dirigeix Massimiliano Allegri. Les negociacions entre barcelonistes i italians són fluïdes en les últimes hores, perquè des del Barça han proposat un intercanvi entre Morata i Memphis Depay, però també s'ha tractat el cas del nord-americà.

Encara que l'oferta de la Juve és gairebé ridícula. La seva economia tampoc no està en un moment àlgid, i la Vecchia Signora li ha presentat una proposta al Barça de 10 milions d'euros, lluny dels 21 que el Barça va desemborsar a l'Ajax per fitxar-lo fa un any i mig, i tampoc molt a prop dels 18 milions del seu valor de mercat actual.

Dest vol acabar la temporada al Barça

Xavi i el Barça es plantejarien seriosament acceptar, malgrat estar perdent diners. Si continua comptant poc en el Barça, es podria devaluar encara més, però no serà tan fàcil. L'agent del jugador, Thies Bliemeister, va assegurar al mitjà alemany TZ Muenchen que no falten ofertes pel jugador, que es va quedar a l'estiu per Koeman.

Sergino Dest Barca Champions EFE

Dest controlant una pilota / EFE

"Ha tingut moltes consultes, ha tingut moltes ofertes ja a l'estiu. Però el seu entrenador de llavors, Ronald Koeman, volia mantenir-lo. Veurem què passa ara. Una cosa està clara: sens dubte no falten alternatives per a un jugador com Sergiño Dest", va assegurar Bliemeister, posant en valor al seu representat de cara a la galeria.

Però Dest no vol sortir al gener, i vol acabar l'any a Barcelona, per després analitzar les diferents opcions. Sempre ha explicat que era un somni per ell jugar al Barça, i que va rebutjar l'oferta del Bayern per jugar a Barcelona, i no està disposat a rendir-se tan aviat. Ell no s'ha rendit, i li tocarà fer que Xavi Hernández tampoc no es rendeixi. No serà tasca fàcil. De moment, té temps fins al juny.

 

Imatge principal: Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant un partit / EFE