David Alaba continua donant de què parlar en el Reial Madrid. Encara que ara mateix està centrat en recuperar-se com més aviat millor de la lesió que el manté allunyat dels terrenys de joc des de fa unes setmanes, i poder estar disponible per a la final de la Copa del Rei i l'eliminatòria de semifinals de la Champions League, el seu futur és un tema preocupant. Perquè Florentino Pérez ha deixat de considerar-lo imprescindible, i no descarta estudiar ofertes.

Hi ha un gran descontentament amb el rendiment que ha ofert l'internacional austríac a la present campanya. Ha estat molt irregular, i ha tingut algunes actuacions per a l'oblit. A això cal afegir que ha patit constants problemes físics, i que al juny complirà els 31 anys. Per tant, tenen una oportunitat interessant d'aconseguir diners gracias a la venda d'un crac que va aterrar a cost zero, i podria deixar una xifra interessant a les arques.

David Alaba Reial Madrid Rayo Vallecano / Foto: EFE
David Alaba/ Foto: EFE

Sense oblidar, per descomptat, la polèmica que va protagonitzar en les votacions del 'The Best', decantant-se per Leo Messi abans que pel seu company Karim Benzema. En el Santiago Bernabéu són conscients que no tindrien massa problemes a l'hora de trobar un comprador per al polivalent defensor, que acumula una increïble experiència en l'elit, i encara és considerat com un dels millors del planeta a la seva demarcació.

Aquí és on ha aparegut la Juventus de Torí, que en el passat va intentar evitar el desembarcament de Alaba al Madrid. Els italians van provar de convèncer a l'ex del Bayern de Munic i del TSG Hoffenheim oferint-li un salari més elevat, però no van poder fer res per impedir que es decantés per unir-se al projecte de Carlo Ancelotti. Ara, dos anys més tard, confien a tenir sort, i acabar emportant-se el gat a l'aigua.

Però tampoc no estan disposats a fer cap bogeria, i no tenen pensat oferir una xifra molt elevada pel '4'.

30 milions d'euros, la proposta de la 'Vecchia Signora' per Alaba

30 milions d'euros és la proposta que en l'Allianz Stadium tenen preparada perquè fer caure la resistència que pugui oposar al Madrid, i aconseguir els serveis de Alaba. Una temptativa, que, a priori, Florentino Pérez ni tan sols estudiarà, en considerar-la massa baixa.

Exigeix molt més, i no negociarà amb la 'Vecchia Signora' si no fan una inversió gaire més elevada.