La Juventus de Torí té per objectiu primordial l'arribada d'un jugador del Reial Madrid, i Florentino Pérez en cap moment oposarà resistència per evitar que marxi. Perquè considera que és una peça completament prescindible, i de fet ja figurava en la llista de candidats a fer les maletes el pròxim estiu, moment en el qual haurà d'acomiadar-se per deixar espai al vestidor, i que puguin arribar nous reforços.

Parlem de Lucas Vázquez, que ha perdut el seu lloc en les rotacions de Carlo Ancelotti, i només juga en cas d'extrema necessitat. Així s'ha demostrat aquesta campanya i en l'anterior, en la qual va ser un habitual a la banqueta, i només va poder ingressar al terreny de joc quan Dani Carvajal no va estar disponible. Però no s'ha merescut tenir més minuts amb el rendiment que ha ofert, que ha deixat molts dubtes.

Lucas Vázquez José Luís Gayà Reial Madrid València Supercopa Espanya / Foto: EFE
Lucas Vázquez/ Foto: EFE

Per tant, ha demostrat que es troba molt lluny de la seva plenitud i del seu millor moment, i l'edat no l'ha perdonat, com és lògic. Ja té 32 anys, i en el Santiago Bernabéu creuen que ha arribat el moment de separar els camins amb el '17', després de pràcticament una dècada al primer equip. La intenció del president és incorporar un lateral dret de primer nivell, que deixaria sense espai a l'internacional espanyol.

No obstant això, a l'ex del RCD Espanyol és li ha obert una via molt interessant per poder continuar jugant a Europa, i al més alt nivell. I és que la 'Vecchia Signora' busca desesperadament la contractació d'un futbolista per a la banda dreta, i ha pensat en el jugador del Madrid com una opció molt interessant, a causa de la seva experiència i al seu preu, que seria inexistent, ja que podria incorporar-se amb la carta de llibertat sota el braç.

Ja li van temptejar fa uns mesos, quan es va confirmar la marxa de Juan Cuadrado a l'Inter de Milà, i pròximament poden tornar a provar sort.

Lucas Vázquez, encantat d'iniciar una aventura fora de La Liga EA Sports

Lucas Vázquez ha assumit que no podrà retirar-se al Madrid, que seria el seu gran somni, però estaria encantat d'iniciar una aventura fora de La Liga EA Sports, i provar sort a l'estranger per primera vegada en la seva vida.

Jugar en l'Allianz Stadium també seria una oportunitat molt interessant.