Cristiano Ronaldo ja no és indiscutible a la Juventus. Segons apunten alguns mitjans de la premsa italiana, el conjunt de Torí es planteja la venda del portuguès per tal de no haver d'assumir la seva fitxa astronòmica. El davanter té contracte fins a l'estiu del 2022, de manera que la Vecchia Signora podria traspassar-lo quan acabi aquest curs per recuperar part dels 100 milions que va pagar al Reial Madrid el 2018.

'CR7' ja té 35 anys, de manera que el seu físic comença a anar de baixada. Per molt que el davanter cuidi el seu cos —això ningú li podrà discutir mai— hi ha qüestions biològiques inevitables, fet que ha provocat que la Juventus estudiï la venda de la seva estrella.

Cristiano Ronaldo entrenament Juventus Europa Press

El portuguès, mentrestant, es dedica a intentar rendir sobre la gespa. Després d'haver de passar-se dues setmanes confinat per un contagi de coronavirus amb la seva selecció, fet que li va impedir jugar contra el Barça a la Champions League, el '7' ha tornat amb ganes de gresca.

Dimecres passat va veure porteria davant del Ferencváros (1-4) a la màxima competició europea i aquest diumenge va signar el gol gràcies al qual la Juventus va empatar davant de la Lazio en partit de Serie A. Sigui com sigui, queda clar que l'ex del Madrid no deixarà mai de ser notícia.