Jürgen Klopp està atent al mercat per reforçar la plantilla del Liverpool de cara a la temporada vinent. Són vàries les posicions que té pensat millorar i també depèn de les baixes que pateixi l'equip 'red'. La medul·lar és una de les zones en les quals el Liverpool vol afegir peces per augmentar la competitivitat. Els dirigents 'reds' s'han fixat en un jugador molt important del Barça.

El Liverpool s'interessa per la situació de Gavi

El Liverpool ja ha informat a l'entorn de Gavi que estan disposats a pagar la seva clàusula si el jugador decideix no seguir a la disciplina blaugrana. Klopp creu que l'andalús seria una incorporació de molt nivell pel mig del camp d'Anfield. El de Los Palacios aportaria una qualitat tècnica i intensitat que ara mateix no hi ha a la sala de màquines 'red'.

gavi barca europa press

Gavi, una de les joies que ha fabricat La Masia en els darrers temps / Europa Press

L'estil de Gavi encaixaria molt bé a la Premier League i, més concretament, a un club com el Liverpool. La gran capacitat que té per cobrir diverses zones del terreny de joc, sumat a l'alt nivell físic i tècnic que demostra, encaixarien com anell al dit a una lliga que destaca pel ritme i la intensitat en qualsevol dels seus partits. A més, la seva joventut és un factor clau a l'hora de valorar-lo.

El Barça el vol blindar, però les negociacions estan parades

El Barça té clar que Gavi ha de seguir al Camp Nou. Pel club, la continuïtat de l'andalús és innegociable, perquè consideren que és un futbolista vital pel futur més immediat de l'entitat blaugrana. Els dirigents no són els únics que ho consideren així. Xavi Hernández veu en el de Los Palacios un futur brillant i ha deixat clar en més d'una ocasió que els camins del jugador i del club han de seguir units pel bé de les dues parts. 

gavi senyera escudo barca europa press

Gavi, fent-se un petó a l'escut després de fer un gol amb el Barça / Europa Press

Ara bé, les negociacions sembla que estan un pèl encallades. Com és lògic, Ivan de la Peña, agent del migcampista, demana un augment de sou considerable, però el club no pot fer grans esforços econòmics. La situació del club és delicada, com bé han repetit en nombroses ocasions Laporta, Alemany i Yuste. La voluntat d'ambdues parts és estendre el contracte més enllà del juny del 2023, però de moment les postures segueixen allunyades.

Gavi duu aquesta temporada 38 partits disputats entre Lliga, Copa del Rei, Supercopa d'Espanya, Champions League i Europa League. Xavi té clar que es tracta d'un jugador molt jove i no el vol cremar; tanmateix, gairebé sempre forma part de les seves alineacions, sigui com a titular o sortint des de la banqueta. Les negociacions entre el club i els agents es reprendran d'aquí a poc temps per mirar de desencallar la situació i resoldre el futur de l'internacional espanyol.

 

Imatge principal: Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool / Europa Press