Josep Pedrerol, periodista català que dirigeix i presenta el programa El Chiringuito de Jugones, de MEGA, s'ha fet aquest dimarts la clàssica fotografia amb el sobre electoral, explicant als seus seguidors del Twitter que participava als comicis de l'Assemblea de Madrid. Pedrerol, a més, ha ajuntat a la fotografia un enigmàtic missatge que ha causat tota mena de respostes. "A qui he votat? Tu ja ho saps".

Com no podia ser de cap altra manera, el tuit de Pedrerol ha generat un gran enrenou a les xarxes socials i molts usuaris han aprofitat per burlar-se d'ell i fins i tot per criticar-lo.

Florentino Pérez, per majoria absoluta

El 90% de les respostes han anat a parar a Florentino Pérez, el president del Reial Madrid, en una clara crítica al periodista, del qual sempre s'ha dit que és un fidel defensor del màxim mandatari blanc.

Florentino, de fet, va escollir el seu programa per donar la seva primera entrevista sobre la Superlliga.

Òbviament, els mems han inundat Twitter, amb bromes, fotomuntatges i missatges de burla. "Òbviament!!! Florentino!!! Florentino!!!". "Llibertat, Yusé."

pedre2

pedre

pedreroll

D'Ayuso a VOX, passant per PACMA

Després de Florentino Pérez, la majoria d'opinions el titllen de ser seguidor del PP d'Isabel Díaz Ayuso i fins i tot de VOX. "Em posaré en mode Antonio Maestre, com va de blau, a Ayuso." "Tot el que no sigui VOX o PP serà una sorpresa". "Ni cotitza que ha votat Isabel Díaz Ayuso".

pedre1

 

"Tristament a Ayuso. Qui diria que ets català", li respon un usuari. "Jo crec que en realitat va néixer a Carabanchel i ens està enganyant a tots", afegeix un altre. "La senyora Ayuso i el seu partit van en contra de Catalunya, la història ho demostra, contra el català i tot el que no representi la submissió castissa que desitgen, perquè, no ens enganyem i que no t'enganyin, els encantaria que Franco mai hagués mort...el seu estimat cabdill".

pacma

"A PACMA, per defensar les animalades dels teus tertulians," li respon un altre, un tuit que ha generat moltes rialles i bromes. "Ha votat en 'blanc'", n'afegeix un altre.

Josep Pedrerol, és clar, no ha revelat ni revelarà el seu vot, però ha aconseguit una bona tirallonga de missatges i bromes, moltes bromes.

 

Imatge principal: Josep Pedrerol, amb el seu vot de les eleccions a l'Assemblea de Madrid / Twitter / @jpedrerol