El futur de Leo Messi segueix sense resoldre's. Les negociacions sembla que van per bon camí, però encara no està tancat i el '10' està disputant la Copa Amèrica amb l'Argentina. Mentre el president Joan Laporta segueix en converses amb l'argentí, una de les persones més influents dels últims 50 anys al Barça té la resposta a aquest tema.

Minguella firma un altre tovalló en exclusiva per a ElNacional.cat

Estem parlant de Josep Maria Minguella, que atén ElNacional.cat al Reial Societat de Tennis Pompeia de Montjuïc. Precisament en aquest centre és on es va firmar el mític tovalló l'any 2000 que va suposar el primer contracte de Leo Messi al Barça. Minguella comenta la situació de Messi, parla de l'actualitat del Barça i algunes de les fites més importants de la seva carrera.

Josep Maria Minguella tovallo Sergi Alcazar

Minguella firmant un tovalló / Sergi Alcàzar

"Ell està content a Barcelona. La gent l'estima. Tot és positiu, però estem en un moment complicat. No només el Barça, la majoria dels clubs per la pandèmia i s'ha de renovar ara i que en acabar el contracte, té unes ofertes molt importants i s'ha de veure que és el que més li interessa a ell i al club. Jo ja em vaig mullar quan el tema del burofax que vaig dir que continuaria, quan tothom deia que s'anava i li vaig encertar. Ara...", ha comentat Minguella.

Aquest diumenge es publicarà l'entrevista completa amb Josep Maria Minguella i amb la implicació d'un tovalló, però abans hi ha aquest avançament.

MINIATURA 2 MINGUELLA

Josep Maria Minguella escriu i firma un altre tovalló. Aquest cop, en exclusiva per a 'ElNacional.cat'

Aquest diumenge, totes les respostes i l'entrevista sencera a ElNacional.cat

Aquest diumenge, Josep Maria Minguella, també ens dirà com veu el nou Barça de Joan Laporta, i ens parlarà de Ronald Koeman, si l'holandès havia de seguir, de Pep Guardiola i la seva intel·ligència, del caràcter de Johan Cruyff, del fitxatge de Maradona pel Barça i la seva implicació... I atenció: firmarà un altre tovalló com el de Messi. Aquest cop, en exclusiva per a ElNacional.cat. Diumenge, podreu llegir tot el que escriu i firma en aquest tovalló en nom d'ell i de Charly Rexach.

 

Imatge: Josep Maria Minguella al Reial Societat de Tennis Pompeia / Sergi Alcàzar