Josep Maria Bartomeu, actual president del Barça i mà dreta de Sandro Rosell quan era el màxim mandatari culer, ha expressat la seva felicitat després de l'absolució dels acusats per la causa de blanqueig de comissions pels drets d'audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol.

El dirigent blaugrana ha demostrat la seva satisfacció per la resolució de l'Audiència Nacional: "Molt feliç i molt content per la sentència i l'absolució dels sis acusats. Molt feliç per l'amic, molt feliç pel president, molt feliç per les seves famílies, que han patit una situació tremendament injusta i inhumana". Unes paraules a què ha afegit: "Aquesta felicitat conviu amb la indignació per la presó preventiva que han patit Sandro Rosell, Joan Besolí i les seves famílies durant dos anys. I alhora aquesta indignació és una preocupació perquè tots hi estem exposats i ens cal fer una reflexió".

A més, Bartomeu també s'ha referit a aquesta tardana resolució de l'Audiència Nacional: "Valoro positivament la valentia de l'Audiència Nacional a l'hora de dictar aquesta sentència. Estic segur que no ha estat fàcil reconèixer l'error de privar-los de llibertat".

Unes paraules que també ha afegit en nom del Barça. Com a representant de l'entitat blaugrana, Bartomeu ha dit que "com hem dit sempre en el Barça, hem manifestat que creiem en la innocència dels acusats i creiem en la justícia".

Carta de Josep Maria Bartomeu