Només queda una jornada perquè finalitzi la fase regular de la Kings League. Després de 10 jornades que han tingut de tot, l'onzena servirà per conèixer, de manera definitiva, quins vuit equips jugaran el play-off final la darrera setmana de març. Així doncs, el Cupra Arena albergarà una de les jornades més especials de la competició. Al llarg de la setmana veurem quines novetats té guardada la competició per una jornada 11 que, com sempre, promet ser vibrant. 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Classificació Kings League: resultats jornada 10

Horari de la Kings League jornada 11

L'horari de l'onzena jornada de la Kings League serà l'habitual. Els partits es disputaran el pròxim diumenge 19 de març a partir de les 16:00 hores i s'allargaran fins a les 21:00 hores, quan es disputarà el sisè i darrer partit de la jornada. Cal recordar que els partits consten de dues parts de 20 minuts i és a temps corregut. Per tant, no solen haver-hi gaires retards i la jornada sol acabar amb puntualitat cap a les 22:00 hores. Així doncs, en aquesta pròxima jornada de Kings League tornarem a veure sis partits plens d'emoció.

Salida área de Ricardo durante un partido de 1K en la Kings League / Foto: Kings League
Salida área de Ricardo durante un partido de 1K en la Kings League / Foto: Kings League

Els resultats de la jornada 10

La desena jornada de la Kings League ha estat marcada per les 5 sorpreses que hem viscut en els primers partits. L'XBUYER TEAM, Jijantes, Aniquiladores, PIO FC i 1K han guanyat i han posat molt car el play-off, que es disputarà la darrera setmana de març. Així doncs, la darrera jornada de la fase regular de la Kings League tindrà molt en joc, ja que només hi ha dos equips matemàticament eliminats, Jijantes i el Rayo de Barcelona. 

Ara bé, tot i que ja estava eliminat, Gerard Romero, president de Jijantes, recordarà durant molt de temps aquesta jornada. El periodista català va ser capaç de guanyar el seu primer partit a la Kings League contra Saiyans, un dels millors equips de la competició. I com no podia ser de cap altra manera, el president de Jijantes s'ha emocionat molt en els instants posteriors al partit, protagonitzant un dels moments de la jornada. 

On veure per Twitch la Kings League 

I com sempre, la setena jornada de la Kings League podrà seguir-se en directe pel canal oficial de Twitch de la Kings League, així com pels respectius canals dels creadors de contingut que estiguin disputant un partit en aquell moment. A més de tot això, tal com s'ha fet en les jornades anteriors, els resultats, gols i fets més rellevants de tots els partits podran seguir-se també a través del directe d'Elnacional.cat. ​