Jorge Mendes és el representant de futbolistes més influent del món, i en aquest nivell, no hi ha paraula que valgui tot i que hagi estat primer un equip qui ha negociat amb un dels seus representats. Aquest és el cas que li hauria succeït a Joan Laporta i al FC Barcelona amb Joao Cancelo, que segons el portal web 90min.com, estaria pendent de la seva arribada al Reial Madrid.

L'esmentada font informa que el representant de futbolistes portuguès podria fer arribar el futbolista propietat del Manchester City al Santiago Bernabéu després d'una cessió al Bayern de Munic que, si bé no es pot dir que hagi estat un fracàs, no el durà a cap conclusió en acabar la temporada perquè l'entitat alemanya no executarà l'opció de compra que té sobre el lateral lusità de 70 milions d'euros.

Joao Cancelo Bayern de Munich / Foto: Europa Press
Joao Cancelo, durant un partit amb el Bayern de Munic / Foto: Europa Press

Joao Cancelo, amb el futur més en l'aire que mai

Cancelo va ser ofert a Laporta per Mendes i els mitjans afins al Barça se'n van fer eco. Ara, però, és el Reial Madrid qui estaria pendent del futur del jugador i, tenint en compte que el seu cost superaria els 50 milions d'euros, també estaria més a prop d'aconseguir un hipotètic traspàs. Des d'Alemanya confirmen que el Bayern ja té decidit no fitxar el jugador de manera definitiva, mentre que a Anglaterra, a Cancelo no li espera una realitat gaire millor.

Cal recordar que el qui duia el '7' a l'equip de Pep Guardiola era un titular indiscutible i, per etapes, un dels millors futbolistes dels skyblue. No obstant això, van sorgir discrepàncies entre ell i Guardiola i el Manchester City va decidir precipitar la seva sortida del club de manera temporal per tal de no perdre patrimoni econòmic amb la seva venda precipitada.

Pep Guardiola rueda prensa / Foto: Martin Rickett
Pep Guardiola, somrient durant una roda de premsa / Foto: Martin Rickett

Joao Cancelo podria ser una de les gangues d'aquest estiu

Caldrà veure com està la situació a l'Etihad Stadium quan Cancelo torni de la seva cessió. En cas que Pep Guardiola i el futbolista no hagin resolt les seves diferències, Joao Cancelo podria convertir-se en una de les gangues d'aquest estiu si el club anglès decideix precipitar la sortida del jugador.

A més a més, reprenent la informació esmentada amb anterioritat, la possible adaptació de Cancelo al Reial Madrid seria viable en vista que l'entitat espanyola no acaba de confiar al 100% en cap dels seus laterals drets i al flanc esquerre té el dubte d'un Ferland Mendy sempre lesionat i un Eduard Camavinga que se'l voldria tornar a ubicar a la seva posició original com a migcampista.