El jugador del Barça Jordi Alba ha passat pels micròfons de Mundo Deportivo i Sport i ha deixat algunes declaracions molt interessants, just abans de començar el Mundial de Qatar i després d'haver estat cridat per Luis Enrique Martínez per formar part del combinat espanyol a la competició mundialista. La selecció espanyola començarà el seu camí cap a la Copa del Món el dimecres 23 de novembre contra Costa Rica (17.00h).

Aquesta temporada, el lateral esquerre de l'Hospitalet de Llobregat ha perdut protagonisme en els onzes titulars del Barça, fins al punt de ser suplent de forma habitual. L'estat de forma d'Alejandro Balde, jove lateral del Barça que des de l'inici de la campanya ha mostrat un rendiment excel·lent, ha estat la causa principal de la suplència de Jordi Alba, però Luis Enrique continua incloent el veterà lateral a les seves llistes de convocats. 

Jordi Alba Valencia Barça / Foto: Europa Press
Jordi Alba, jugador del Barça / Foto: Europa Press

"Em sento estimat per la gent"

Jordi Alba, durant el passat mercat d'estiu, va ser un dels jugadors destinats a una possible sortida de can Barça, però finalment el lateral no va sortir del club i ha aprofitat per parlar d'aquest tema, assegurant que "la intenció és quedar-me al Barça molts anys, em sento mentalment i físicament molt bé; quan no rendeixi al màxim, seré el primer a anar-me'n". Sembla ser que tindrem Jordi Alba per a una estona més.

Encara que Jordi Alba ha passat a un segon pla aquesta temporada, el lateral format a les categories inferiors del Barça ha deixat molt clar que "Xavi és qui mana dins del vestidor i s'han de respectar les decisions, i jo el que puc dir és que l'equip està a mort amb el míster, estem molt units". 

Luis Enrique Martínez riendo / Foto: Europa Press
Luis Enrique, entrenador de la selecció espanyola / Foto: Europa Press

"Luis Enrique és el millor entrenador del món"

Jordi Alba també ha tingut temps per parlar de Luis Enrique i de la selecció espanyola, i el jugador del Barça s'ha desfet en elogis cap al seleccionador espanyol. El lateral català ha assegurat que "Luis Enrique és el millor entrenador del món" i "és el número u no només en el terreny futbolístic, també en l'humà. És molt proper i ens ayuda a tots", deixant molt clara la gran consideració que el jugador del Barça té cap al seleccionador nacional espanyol.

El que és un dels capitans del Barça també ha aprofitat per parlar sobre les crítiques que rep constantment Luis Enrique i ha volgut restar-li importància, dient que "les crítiques avui dia són el més normal del món, i Luis Enrique en això està curat d'espants. Ens hem de centrar en fer-ho el millor possible", remarcant la idea de que la selecció és un grup molt unit i només es centra en jugar a futbol, deixant en un segon pla les crítiques que puguin arribar des de certs sectors.