L'esdeveniment esportiu més important del 2020 està en perill. El coronavirus podria ajornar els Jocs Olímpics que estan previstos que se celebrin aquest estiu a Tòquio. Això és el que ha afirmat el ministre encarregat d'organitzar-ho, Seiko Hashimotoha. 

"Hi ha possibilitats que s'ajorni"

"Hi ha possibilitats que l'esdeveniment sigui ajornat", ha assegurat Hashimotoha. El ministre ha explicat que el Japó té un contracte amb el Comitè Olímpic Internacional (COI) en el qual l'esdeveniment es pot disputar durant "tot l'any 2020", per la qual cosa "no seria quelcom estrany postposar-ho fins a finals d'any".

Medalles JJOO Jocs Olimpics Toquio 2020 Europa Press

El Japó és el cinquè país amb més casos de coronavirus, amb més de 900 persones contagiades. El Covid-19 segueix trastocant els plans d'aquest any i prova d'això són les recents cancel·lacions dels Grans Premis del Qatar i Tailàndia de MotoGP, el GP de la Xina de Fórmula 1, així com diversos partits de la Serie A (Itàlia).

L'NBA, per la seva part, ha assegurat que prendrà estrictes mesures i no permetrà que els seus jugadors xoquin la mà amb els aficionats ni firmar autògrafs amb bolígrafs cedits pel públic.