S'apropen les esperades eleccions a la presidència del FC Barcelona i molts socis del club blaugrana, tant coneguts com anònims, no tenen cap objecció en anunciar a les xarxes socials a qui li donaran el seu vot.

I l'últim a fer-ho ha estat Joan Tardà, diputat al Congrés d'Esquerra Republicana de Catalunya per Barcelona entre el 2004 i el 2019. "Mai no he parlat amb Joan Laporta, però el votaré perquè sempre li reconeixeré (i li agrairé) la valentia amb què encarà la presència de fatxes, violents i racistes, organitzats amb el vist-i-plau de la junta, fins que els va fer fora", ha escrit Tardà al seu compte oficial del Twitter.

Atacs a Joan Tardà

El tuit de Joan Tardà ha generat bastant enrenou, sobretot perquè molts usuaris han aprofitat per retreure-li decisions polítiques d'ERC que Joan Laporta mai no hauria pres. "Ell mai no aprovaria uns pressupostos espanyols amb presos polítics i exiliats, perquè això és de fatxes", escriu un usuari.

"No entenc com pots donar suport a algú que actua absolutament al contrari que tu", l'ataca un altre. "Doncs a veure si tu i el teu partit fan el mateix i no us poseu amb els fatxes del 155", afegeix un altre usuari.

Joan Gaspart afirma obertament que votarà Víctor Font

D'altra banda, també ha revelat el seu vot l'expresident Joan Gaspart, a una entrevista al canal de Youtube El 10 del Barça TV. Fa unes setmanes, Gaspart ja va deixar entreveure al programa Faqs de TV3 que el seu vot seria per a Víctor Font, una sensació que ara ja ha admès obertament.

"Soc un home que crec que és bo mirar més al futur que al passat. No penso tant en la persona com en el club. Pensant en el Barça i acceptant que em puc equivocar aposto pel futur. Respectant Koeman, m'agrada l'aposta per Xavi", ha explicat l'expresident del Barça.

 

Imatge principal: Joan Tardà, en una imatge d'arxiu / ACN