En el Barça no amaguen ni oculten l'enorme preocupació que existeix per Robert Lewandowski. Perquè és evident que alguna cosa li està succeint a l'estrella de l'equip, que des que va tornar del Mundial de Qatar no ha tornat a ser la mateixa, i s'ha mostrat molt allunyat de la versió que va exhibir en els seus primers mesos a La Liga Santander. Això ha fet que es disparin totes les alarmes, i també totes les especulacions.

Travessa per un moment crític, en el qual no està aconseguint aportar res, no només quant a gols, tampoc en el joc. No entra en contacte amb la pilota, i passa totalment desapercebut. Molts comencen a pensar que simplement ha entrat en una fase de declivi, considerant que aviat complirà els 35 anys, i que per tant és una cosa inevitable i que no té solució. Si això es confirma, deixaria Joan Laporta i Mateu Alemany en molt mal lloc.

Lewandowski envoltat de rivals Reial Madrid FC Barcelona / Foto: EFE
Robert Lewandowski/ Foto: EFE

Perquè van fer una aposta molt important a l'hora de desemborsar prop de 60 milions d'euros per un futbolista que és molt a prop de la retirada, i que era una aposta de futur, però no de present. En el Camp Nou no estan en una situació econòmica prou solvent com per permetre's fer aquest tipus de moviments, si bé altres persones culpen Xavi Hernández del baix estat de forma del '9'.

I és que asseguren que no està còmode si no té dos extrems al seu costat, que puguin donar-li assistències i generar espais. La realitat és que des que el tècnic del Barça va canviar el sistema per ubicar quatre centrecampistes, Lewandowski va començar a baixar el seu rendiment. Encara queden diversos mesos de competició, i pot passar de tot, però és lògic que hauran de trobar com més aviat millor el remei per recuperar el guanyador del 'The Best' l'any 2020.

No poden consentir que el crac que estava cridat a marcar les diferències no aparegui.

Lewandowski estrena un documental sobre la seva vida

Passant a l'aspecte personal, Lewandowski ara mateix està impacient per l'estrena d'un documental on es repassen els moments més destacats de la seva vida i de la seva trajectòria professional, des que va abandonar el seu país natal, fins que es va convertir en llegenda del Bayern de Munic.

Laporta i Alemany estaran en la presentació del documental, que s'estrenarà el dia 31 de març a través d'Amazon Prime Video.