Al FC Barcelona són molts els fronts que tenen oberts. Però n'hi ha un que genera especial atenció, no només al Barça, si no fora. I és que a les oficines del Camp Nou ja estan somiant amb la tornada del fill pròdig, Lionel Messi. L'argentí va sortir de males maneres i Joan Laporta vol el seu retorn per poder tancar una etapa, aquesta vegada sí, com es mereix.

Cada vegada són més forts els rumors que el situen de nou al conjunt blaugrana. La Pulga acaba contracte amb el Paris Saint-Germain aquest estiu i sembla que no està del tot còmode amb la seva situació. Encara no s'ha pronunciat sobre el seu futur, però sembla ser lluny del Parc dels Prínceps.

Leo Messi senyera Catalunya escut Barça EFE
Leo Messi s'assenyala l'escut del Barça / Foto: EFE

Laporta es reuneix amb Messi

Segons informa Mundo Deportivo, el club català té un pla per recuperar Messi. Conscients de les dificultats econòmiques per la que travessen, Laporta oferiria un contracte amb un salari baix, però un alt percentatge de les vendes generades pel seu retorn serien per a ell, d'aquesta manera, recuperaria el perdut en el sou.

Ja hi ha hagut contactes entre l'entorn del jugador i el club per temptejar la seva tornada. De fet, Laporta s'hauria reunit amb Jorge Messi, pare i agent de Leo, per parlar sobre un possible homenatge a la llegenda més gran que ha passat pel conjunt català.

Jorge Messi Copa del Mundo Argentina / Foto: Europa Press
Jorge Messi amb el premi a millor jugador del Mundial del seu fill Leo Messi / Foto: Europa Press

Ara, segons assegura Catalunya Ràdio, ambdós protagonistes es tornaran a reunir en una altra cimera, per parlar sobre el possible retorn del seu fill al FC Barcelona. Segons l'esmentat mitjà, tot això és per voluntat del mateix Lionel Messi, que segueix en contacte amb Xavi Hernández, que compta amb ell per al pròxim estiu.

Messi cada vegada més a prop

No és estrany que la parròquia blaugrana estigui il·lusionada amb el possible retorn de l'astre argentí i és que, segons diverses informacions, cada vegada està més a prop de tornar. De fet, l'íntim amic de Leo Messi, Sergio Agüero, va assegurar que hi havia un 50% de probabilitats que Messi tornés a vestir la samarreta del Barça.

Leo Messi Gerard Piqué Barça / Foto: Europa Press
Leo Messi i Gerard Piqué durant la seva etapa en el Barça / Foto: Europa Press

Això sí, va afegir que Laporta hauria de fer el pas perquè Messi torni. El president blaugrana ho sap, però no vol fer un pas en fals i prefereix ser caut. Ambdós han de jugar bé les seves cartes, però La Pulga sap que sempre tindrà les portes obertes, una cosa que ha dit Laporta en múltiples ocasions.

Les declaracions del Kun, i de Laporta, donen cada vegada més esperança. A qui no haurà agradat tant és al Reial Madrid, la víctima preferida de Leo Messi. La tornada de l'argentí ja espanta la capital, ja que saben que, en cas de tornar, serà encara més difícil, derrotar el FC Barcelona, sobretot amb la seva bèstia negra al davant.