El Barça s'està movent de forma pausada, sense tenir pressa i volent assegurar cada moviment que fa. És per això que sabent que té diversos objectius sobre la taula i que els diners són i seran limitats, el club blaugrana no es vol equivocar. I Joan Laporta segueix pendent del futur de Leo Messi i del seu possible retorn al Camp Nou.

Messi vol tornar al Barça

És per això que els apropaments entre les dues parts se segueixen acumulant. Tal com ha informat Catalunya Ràdio, Messi vol mantenir viva l'opció de tornar al Barça i ja ha demanat al seu pare que es torni a reunir amb Laporta. La idea seria intentar encaixar el nou contracte amb la crítica situació econòmica actual i que Messi pugui tornar a gaudir del Barça.

Leo Messi Barça Camp Nou Europa Press
Leo Messi jugant amb el Barça / Foto: Europa Press

Així doncs, està prevista una nova reunió entre Jorge Messi i Laporta que es durà a terme en els propers dies. Més enllà de parlar de l'homenatge que es va comentar en l'anterior ocasió, ara es tractaria directament la possibilitat que Messi torni a vestir la samarreta del Barça.

I això vol dir que Messi és cada cop més a prop del Barça. Sigui com sigui, des del club blaugrana tenen la ferma intenció de recuperar el millor futbolista de tots els temps i tornar la il·lusió al barcelonisme. Seria un fitxatge clau per al futur més immediat del Barça.

Jorge Messi Copa del Mundo Argentina / Foto: Europa Press
Jorge Messi, a Qatar / Foto: Europa Press

El Barça estudia com recuperar Messi

"La cosa està al 50%, però Laporta ha de fer un esforç per fitxar Messi. Si Laporta fa el pas, Messi tornarà", va afirmar el Kun Agüero, que és íntim amic de Messi, fa uns dies. Això vol dir que l'opció és més que real. I després de les moltes crítiques rebudes a París, Messi cada vegada té més clar que el PSG no és el seu lloc.

I l'oferta de retorn de Messi hauria de ser beneficiosa per a les dues parts. El Barça tindria la intenció de pagar-li el salari mínim a Messi, amb la intenció de poder-lo inscriure, però també amb 200 milions de benefici que es generaria amb un homenatge al Camp Nou quan acabi el seu contracte amb el club blaugrana.

Messi Suárez Barça / Foto: Europa Press
Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / Foto: Europa Press

Una oferta sobre la taula que Messi i el seu entorn hauran d'estudiar, però que podria ser efectiva en els propers mesos. És un fitxatge clau per al Barça i Xavi Hernández ja està parlant personalment amb el futbolista argentí perquè aquest fitxatge pugui ser real el proper estiu.