Joan Laporta segueix la seva frenètica agenda d'entrevistes, però ara marxa més enllà de terres catalanes i espanyoles. L'expresident del Barça i actual candidat en les properes eleccions, ha defensat el club i també Leo Messi en una entrevista al diari Israel Hayom.

Messi ha de seguir sent jugador del Barça

L'advocat ha fet una defensa acèrrima del futur de l'argentí i ha tornat a garantir que si ell és president intentarà convèncer Messi perquè renovi i segueixi vestint la samarreta blaugrana: "Faré tot el possible per convèncer Leo Messi que continuï al Barça". I assegura que "vull continuar la bella història entre Messi i l'equip".

Tot i això, sap les limitacions que té el club degut a la pèssima situació econòmica que viu l'entitat. I per aquest motiu defensa que "li faré una oferta que sigui financerament possible per al Barça". Però encara que pugui tenir algunes restriccions, afirma que "Messi no té preu. És un guanyador".

Laporta entrevista Isreael Hayom

L'entrevista al diari Israel Hayom / Israel Hayom

Amb Laporta defensant amb totes les armes Messi, demostrant la seva voluntat perquè sigui el pal de paller del seu projecte, també creu que "el club sota la meva direcció serà més competitiu". I torna a confirmar que "Leo no actua per pensament econòmic. Estima el Barça i vol quedar-se".

Laporta explica que Messi necessita "confiança en la gent que dirigeix ​​el club", i que ell és la solució: "Tinc la confiança de Messi". També creu que "esperarà l'oferta de Barça. Primer hem d'analitzar en profunditat la situació econòmica de club i saber quines opcions tenim disponibles".

I sobre el seu sou ha afegit que "Leo genera molt més diners del què guanya. El que Messi porta al club és diners, però també emoció i èxit professional. No té preu, és un guanyador. Hem guanyat innombrables títols, ha marcat 650 gols".

Laporta Messi FC Barcelona

Laporta i Messi després de firmar un contracte de l'argentí / FC Barcelona

Laporta estima el Barça

Tal com diu el seu lema de campanya, 'Estimem el Barça', Laporta defensa el club i la seva candidatura perquè "estimo el Barça i perquè la situació de l'equip és un gran desafiament per a mi, em dona motivació". "Sento que tinc la capacitat i l'experiència, perquè és un paper que ja he fet. Ara puc fer-ho millor. És molt important per a mi tornar l'alegria a l'afició", explica.

I necessita ser president per arreglar "la mala gestió de la gestió anterior. Ja en la campanya de 2015 vaig dir que no confiava en aquestes persones. Estaven orgullosos de ser bons administradors, però van provocar un col·lapse econòmic. Prou ​​de mentides". I assegura que "aprofitaré totes les coses bones que ja tenim per fer-nos encara més forts".

Esportivament amb capacitat de guanyar títols, vius a la Lliga, a la Copa del Rei i a la Champions League, Laporta és optimista. tampoc ha volgut donar noms de possibles fitxatges ni donar falses esperances. Però sí fa una promesa als culers d'Israel i de tot el món: "Sé que n'hi ha molts, i els dic que el Barça tornarà a viure nits màgiques com a Wembley, París, Roma i Berlín".

 

Imatge principal: Joan Laporta durant la presentació de la seva candidatura / Sergi Alcàzar