El Barça ho ha intentat fins a l'últim moment, però l'acord ha estat impossible. Sergi Roberto exigeix unes quantitats per renovar el seu contracte que estan molt per sobre del que el Barça li pot pagar, per la qual cosa finalment Joan Laporta ha pres la decisió, aconsellat per Mateu Alemany i amb el beneplàcit de Xavi Hernández. El jugador de Reus deixarà de ser blaugrana a partir de l'1 de juliol d'aquest any, moment en què serà agent lliure per firmar pel club que consideri.

El gran problema és que a la seva última renovació, Sergi Roberto va aconseguir un salari molt elevat per concessió de Josep Maria Bartomeu. El lateral dret va passar a tenir un sou alt que ara vol conservar o, almenys, veure reduït en molt poca quantitat. El Barça, per la seva part, creu que s'ha d'adaptar a la situació actual, la qual cosa ha provocat que les diferències entre ambdues parts siguin insalvables. El Barça no arriba i Sergi Roberto no cedeix. Final de la història.

Sergi Roberto Barça Europa Press

Sergi Roberto no seguirà al Barça la pròxima temporada / Europa Press

Sergi Roberto en demana massa

Sergi Roberto, segons fonts properes al seu entorn, està destrossat, ja que estava convençut que el Barça li renovaria el contracte i podria ser un one club man, com al seu dia va aconseguir Carles Puyol. Llastat per les lesions, el jugador no ha pogut participar pràcticament en tota la temporada, la qual cosa unida a la seva edat, 30 anys, ha portat el club a no moure's de la quantitat que li havia ofert a la tardor.

En el Barça, a més, no han agradat les declaracions públiques de Josep Maria Orobitg, el seu representant, que va donar a entendre que Sergi Roberto tenia ofertes molt superiors per anar-se'n del club. La pressió no va agradar, ja que un capità com Sergi Roberto hauria d'entendre que el Barça no està en aquests moments per augmentar la seva massa salarial.

mestís simeone atletico champions efe

Simeone vol Sergi Roberto en l'Atlètic de Madrid / EFE

Del Manchester City a l'Atlètic de Madrid

Malgrat que a Anglaterra fa temps que s'especula amb un interès del Manchester City de Pep Guardiola, sembla que el club més proper a Sergi Roberto és l'Atlètic de Madrid, amb el que el jugador va negociar fa uns dies. I la primera trobada no va ser massa bona, ja que des del club madrileny que va filtrar que el futbolista demana massa.

A Sergi Roberto li queden setmanes per buscar-se un nou club. En arribar amb la carta de llibertat i amb un passat blaugrana ple d'èxits, el més normal és que acabi aconseguint un gran contracte. El que ja ha quedat clar és que aquest acord no serà amb el Barça. Després de tota una vida de blaugrana, Sergi Roberto haurà de fer les maletes i canviar de ciutat.

 

Imatge principal: Joan Laporta ha marcat una línia a la massa salarial que el Barça no sobrepassarà / EFE