El Barça espera que l'Atlètic de Madrid torni l'enorme favor que ells van fer prèviament amb Antoine Griezmann. Perquè Joan Laporta va posar totes les facilitats possibles a Enrique Cerezo perquè pogués aconseguir la cessió de l'astre francès, pagant només la meitat de la seva fitxa, i amb una opció de compra molt assumible, de 40 milions d'euros. Per si això no fos suficient, fa unes setmanes van permetre la seva venda a canvi de la meitat dels diners que havien pactat.

Per aquesta raó, ara en el Camp Nou exigeixen rebre el mateix tracte per part de l'entitat 'matalassera', i és que estan molt interessats en la contractació d'un futbolista que no acaba de tenir un paper important en els plans de Diego Pablo Simeone. Evidentment parlem d'un Joao Félix que ha acabat amb la paciència de tots, i que té decidit sortir com més aviat millor, com ja li ha comunicat el seu agent, Jorge Mendes.

Xavi Hernández està convençut que és perfectament capaç de treure tot el potencial que té l'internacional portuguès, i que mai no ha acabat de mostrar en el Civitas Metropolitano. Això sí, no estan disposats a apropar-se als 126 milions d'euros que van desemborsar en el seu moment per treure'l del Benfica, ni tampoc pagar cap bogeria. Així que només oferiran una cessió amb opció a compra obligatòria.

Així ho va afirmar el periodista Eduardo Inda, que va donar més detalls sobre la proposta que prepara Mateu Alemany, i va assegurar que no esperaran fins a l'estiu, i la presentaran al mercat hivernal. La retirada de Gerard Piqué ha estat un gran alleujament per a les arques del Barça, i en espera de concretar un parell de sortides, ja pensen a les cares noves que portaran. Perquè Joan Laporta va anticipar que arribarien reforços el mes de gener, després del Mundial de Qatar.

"El Barça vol firmar Joao Félix i es parla d'una opció d'una cessió amb compra obligatòria en 18 mesos. Mendes està treballant en això perquè té un 25% del jugador i li interessa moure'l. Aquest mercat d'hivern és diferent perquè hi ha un Mundial i el mercat és radicalment diferent. En aquest mercat d'hivern surt sí o sí Joao Félix. És una situació insostenible. Ha jugat molt poc i la seva situació amb el Cholo és insostenible. El vol el Barça, el Bayern, el City i l'United" van ser les paraules del tertulià de 'El Chiringuito de Jugones'.

Acceptarà l'Atlètic la cessió de Joao Félix?

Queda per conèixer si el Barça aconsegueix sortir amb la seva, i l'Atlètic permet la cessió de Joao Félix, ja que si idea era traspassar-lo. Laporta espera que s'enrecordin Griezmann, i siguin agraïts...